Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ebben az esetben nekem járna...

Ebben az esetben nekem járna a gyed?

Figyelt kérdés

Most derült ki hogy összejött a baba ,de ...

most nincs munkaviszonyom de munaügyi által támogatott vagyok és előtte volt 5 hónap munkaviszonyom az előtt támogatott tanfolyamra jártam és a tanfolyam előtt dolgoztam egy évig bejelentetten!

tehát megvan a 180 napom és a támogatottságom sem szakadt meg soha!

viszont most januárban lejár a munkaügyi juttatásom és ugy meg lehet oldani hogy ne szakadjon meg hogy mig meg nem szülök mi magunknak fizetjük magam után a tb-t hogy támogatott maradjak ??

párom egyik kollegája igy csinálta 3 évvel ezelőtt és többet is fizettek hogy több jöjjön ki és igy kapta a gyedet!

ebben az esetben nálunk ez megoldható?

remélem érthető voltam:)

2009. nov. 23. 07:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát sanszos hogy már nem jár mert a terhesség alatt lejár a támogatottságod. Hívd fel az Oep-et biztos segítenek de a neten is vannak erre jogszabályok.
2009. nov. 23. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól,h fizeted magad után a TB-t,még nem rendelkezel munkaviszonnyal,csak biztosított vagy,így jár az ellátás(tehát nem kell a zsebbe nyúlva fizetned).Amennyiben a szülés időpontjában nem rendelkezel élő munkaviszonnyal(vagy nem vagy táppénzen)sajnos csak GYES-re vagy jogosult.
2009. nov. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!