Ismertek Belinda nevet viselő lányt? Tetszik nektek ez a név?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett ez a név, egy filmben volt a főhősnő neve. Megnéztem elég régóta adható név Magyarországon is. Érdekelne ismer e valaki ilyen nevű személyt.2013. dec. 6. 19:35
11/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, magyar lányt nem ismerek, de egy ausztrált igen, szerintem másikat, mint a fentebbi. :D Nekem miatta tetszett meg. Bellának becézném asszem, ha becézném valahogy.
12/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Örülök, hogy másnak is tetszik ez a név.
Eddig fel sem tűnt, hogy ilyen harisnya márka is van.
Na majd elválik, hogy ha lesz lányunk akkor is adni szeretném e ezt a nevet.
2013. dec. 8. 21:00
13/14 anonim válasza:
Én sem tudtam a harisnyáról, de nem igazán zavar, nekem két tök átlagos keresztnevem van, és mindkettő létező wcpapír-papírtörlő márka, én ebből nem indulnék ki. :D A Belinda pedig nálam egy esélyes név már régóta, vannak más ötleteim is, de ez tartja magát köztük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!