Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, tudnátok segíteni?...

Anyukák, tudnátok segíteni? Kisfiam nem visel el a lábán semmit a lakásban.

Figyelt kérdés
Hideg a padló, vettünk már néhány lábbelit ami lakásba való, de mindent levesz a lábáról másfél éves kisfiam nagyon hamar, egyedül a nyári cipőt viseli el 1-2 órán keresztül. Félek hogy felfázik, amikor nincs rajta cipő akkor adok rá 2 pár zoknit, de úgy még az én lábam is fázna. Van valami ötletetek hogy mit adhatnék rá?
2013. dec. 5. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
A lakásban nyugodtan ráadhatod a nyári cipőt is, vagy szandált amit szeret. Ha ez sem, akkor vegyél olyan zoknit, aminek csúszásgátlós a talpa, azt húzd a zoknija fölé.
2013. dec. 5. 08:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk télen a kisfiúnk 1 vékonyabb és egy vastagabb csúszásgátlós zokniban volt-van. Így egyáltalán nem fázott a lába és el is viselte magán. Ha bármilyen mamuszt vagy szobacipőt ráadtam, azt nem igazán szerette, meg abba beleizzadt sokszor a lába.

Nálunk ez az egy vékonyabb, egy vastagabb zokni kombináció vált be.

2013. dec. 5. 08:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Harisnya? Azt nem tudja levenni. :) Az enyém is ezt csinálta.
2013. dec. 5. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én másfél évesem meg csak szandiban hajlandó lenni. Sokszor szeretném ittbent a szobában levenni róla, kicsit pihenjen a lába, de akkor meg leveszi a zokniját, úgyhogy marad a szandiban..:)
2013. dec. 5. 08:54
 5/9 Jégtánc ***** válasza:
Harisnyanadrág,a bodyt meg felette kapcsolod be és akkor nem tudja lehúzna a harisnyát.
2013. dec. 5. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is rettenetes hideg a járólap meg a parketta is. Én szandált adok rá olyat ami nem tépőzáras. Ezt megtűri magán (nem tudja leszedni :) )bár most 4-5napig óriási hisztiket csapott mikor ráadtam de nem hagyhattam hogy felfázzon úgyhogy már meg is békélt vele. Előtte is volt rajta szandál nem tudom miért most nem tetszett neki :)
2013. dec. 5. 09:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kipróbáljuk a szandált. Még két vastag zokniban is hideg a padló, úgy biztos felfázna, a szandit még nem próbáltam, veszünk egyet. Most cipőben van reggel óta, még nem volt hiszti. Tavaly harisnyában volt mert akkor még csúszott-mászott mindenütt, de mostanában csak a szőnyegen ül le, és a lakás is meleg, nem kell a harisnya, csak ahol nincs szőnyeg ott nagyon hideg a padló (régi parasztház). Köszi még egyszer!
2013. dec. 5. 09:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Én meg nem adok egyiknek se plusz lábbelit a lábára. Mindkettő zokniban van és soha nem volt még felfázás!
2013. dec. 5. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem írták még előtte a benti bőrtalpú kis cipőszerűséget. Olyan, mint egy vastagabb frottír zokni, de a talpa több rétegű, puha, hasított bőr.

Pl. a C&A-ban lehet kapni ilyet, vagy a lilliputinak van ilyenje.

Ebben nem fázik fel, de olyasmi mint egy zokni, tehát észre sem veszi, hogy rajta van, így remélhetőleg nem idegesíti.

Remélem, tudtam segíteni, szép napot.

2013. dec. 5. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!