Anyukák, tudnátok segíteni? Kisfiam nem visel el a lábán semmit a lakásban.
Figyelt kérdés
Hideg a padló, vettünk már néhány lábbelit ami lakásba való, de mindent levesz a lábáról másfél éves kisfiam nagyon hamar, egyedül a nyári cipőt viseli el 1-2 órán keresztül. Félek hogy felfázik, amikor nincs rajta cipő akkor adok rá 2 pár zoknit, de úgy még az én lábam is fázna. Van valami ötletetek hogy mit adhatnék rá?2013. dec. 5. 08:38
1/9 anonim válasza:
A lakásban nyugodtan ráadhatod a nyári cipőt is, vagy szandált amit szeret. Ha ez sem, akkor vegyél olyan zoknit, aminek csúszásgátlós a talpa, azt húzd a zoknija fölé.
2/9 anonim válasza:
Nálunk télen a kisfiúnk 1 vékonyabb és egy vastagabb csúszásgátlós zokniban volt-van. Így egyáltalán nem fázott a lába és el is viselte magán. Ha bármilyen mamuszt vagy szobacipőt ráadtam, azt nem igazán szerette, meg abba beleizzadt sokszor a lába.
Nálunk ez az egy vékonyabb, egy vastagabb zokni kombináció vált be.
3/9 anonim válasza:
Harisnya? Azt nem tudja levenni. :) Az enyém is ezt csinálta.
4/9 anonim válasza:
Az én másfél évesem meg csak szandiban hajlandó lenni. Sokszor szeretném ittbent a szobában levenni róla, kicsit pihenjen a lába, de akkor meg leveszi a zokniját, úgyhogy marad a szandiban..:)
5/9 Jégtánc válasza:
Harisnyanadrág,a bodyt meg felette kapcsolod be és akkor nem tudja lehúzna a harisnyát.
6/9 anonim válasza:
Nálunk is rettenetes hideg a járólap meg a parketta is. Én szandált adok rá olyat ami nem tépőzáras. Ezt megtűri magán (nem tudja leszedni :) )bár most 4-5napig óriási hisztiket csapott mikor ráadtam de nem hagyhattam hogy felfázzon úgyhogy már meg is békélt vele. Előtte is volt rajta szandál nem tudom miért most nem tetszett neki :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kipróbáljuk a szandált. Még két vastag zokniban is hideg a padló, úgy biztos felfázna, a szandit még nem próbáltam, veszünk egyet. Most cipőben van reggel óta, még nem volt hiszti. Tavaly harisnyában volt mert akkor még csúszott-mászott mindenütt, de mostanában csak a szőnyegen ül le, és a lakás is meleg, nem kell a harisnya, csak ahol nincs szőnyeg ott nagyon hideg a padló (régi parasztház). Köszi még egyszer!
2013. dec. 5. 09:50
8/9 anonim válasza:
Én meg nem adok egyiknek se plusz lábbelit a lábára. Mindkettő zokniban van és soha nem volt még felfázás!
9/9 anonim válasza:
Nem írták még előtte a benti bőrtalpú kis cipőszerűséget. Olyan, mint egy vastagabb frottír zokni, de a talpa több rétegű, puha, hasított bőr.
Pl. a C&A-ban lehet kapni ilyet, vagy a lilliputinak van ilyenje.
Ebben nem fázik fel, de olyasmi mint egy zokni, tehát észre sem veszi, hogy rajta van, így remélhetőleg nem idegesíti.
Remélem, tudtam segíteni, szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!