Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, hogy a kisfiam ne...

Mit tegyek, hogy a kisfiam ne húzza le a zokniját a lakásban?

Figyelt kérdés
Az igazi gond természetesen nem a nyár, bár most éppen elég hideg van. 5 éves.
2011. júl. 24. 12:20
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha nem fázik a lába, akkor nem baj. És gondolom ha fázik, szól.
2011. júl. 24. 13:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha fázna a lába, vagy nem szeretne mezítláb járni akkor nem húzná le. De mitől probléma ez??
2011. júl. 24. 14:04
 3/19 A kérdező kommentje:
Nekem lefagyna a lábam zokni nélkül...
2011. júl. 24. 15:12
 4/19 anonim ***** válasza:

Az nem jelenti, hogy neki is. Arra persze figyelj, h ne fazzon fel, de mert baj a zokninelkuliseg...

Anyam is ezt csinalta velem, mai napig neha ram szol, ha nala vagyok, pedig en mar 20 eves vagyok.(:

2011. júl. 24. 15:39
 5/19 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ilyen, nem bírja ki, hogy rajta maradjon, de ha hideg van, akkor harisnyát kap, de szerencsére már lassan kezdi megérteni és érzi, ha hűvös van, magától ügyesen visszaveszi.
2011. júl. 24. 16:04
 6/19 anonim ***** válasza:

enyém is levette (lány9, már nem is adok rá

mezítláb mászkál házban, udvaron egyaránrt

annyira nincs hideg, hogy megfázzon

2011. júl. 24. 16:28
 7/19 anonim ***** válasza:

júj de túlreagálod.

nagyfiú már, magyarázd el neki akár 100szor, de ennyi idősen, ha fázna észrevenné, szólna.

ezek nem olyan nagy dolgok :)

2011. júl. 24. 17:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Lehet neki így kényelmes. Az meg hogy neked fázna ilyenkor a lábad az nem a kérdéshez tartozik. 2 gyerekem van az egyik nyakig betakarózva alszik nyáron is, a másik télen sem takarózik be. Nem vagyunk egyformák.
2011. júl. 24. 19:13
 9/19 anonim ***** válasza:
Nos akkor én is túlreagálom de a 2 évesem is ezt csinálja és egész nap megyek utána a zoknival mert ő mindig leveszi és azért a járólap elég hideg szerintem is :-S Én sajnos semmi mást nem tudok tenni mint hogy mindig vissza adom rá és mutatom neki hogy anyán is van :-P
2011. júl. 24. 21:40
 10/19 anonim ***** válasza:

Én a lányomnak évekig könyörögtem mert soha se papucs se zokni.

Most 21 és se pqpucs se zokni ugyanugy .

Mégis felnőtt és egészséges. :-)

2011. júl. 24. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!