Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tegyek, hogy a kisfiam ne...

Mit tegyek, hogy a kisfiam ne húzza le a zokniját a lakásban?

Figyelt kérdés
Az igazi gond természetesen nem a nyár, bár most éppen elég hideg van. 5 éves.
2011. júl. 24. 12:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene akár egy 5, akár egy 2 éves helyett eldönteni, hogy neki zokniban, vagy mezítláb kényelmesebb-e a lakásban mászkálni? Ha neki így jó, az ő dolga. Ha nem lenne jó, akkor szólna. Még egy újszülött is képes jelezni, ha fázik, vagy melege van...
2011. júl. 24. 23:54
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

21:40-es vagyok! Kedves utolsó! Hogy miért,mert annyi de annyi kisgyermek felfázik az enyém vajon miért nem????!!!Pl ha a kisgyereked azt mondja télen hogy nem kell kabát akkor nem is adsz rá????Mert hogy majd ő eldönti?

Üdv.

2011. júl. 25. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem teszek semmit(2 gyerekem van,a kisebb 3 éves,és utálja a zoknit).Különben én sem hordok,télen is csak akkor veszem fel(kocsival járok,ezért csizmát se nagyon hordok),ha muszáj(kint vagyok a gyerekekkel,szánkózunk,korizni megyünk stb.).38 éves vagyok, és soha nem voltam felfázva.Egész egyszerűen melegem van zokniban.
2011. júl. 25. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:

14:05-ös, nem azt javasoltam, hogy ha a kérdező gyereke mezítláb akarna kimenni hóembert építeni, akkor hagyja rá, mert biztosan jól érzi magát úgy is. Egy 5 éves gyerekről van szó, aki most júliusban, egy - valószínűleg - átlagos hőmérsékletű lakásban nem akar zoknit felvenni. Erre kérdeztem meg, hogy miért kellene ráerőltetni a zoknit? Lehet, hogy neki valóban melege van benne, lehet, hogy ha nincs rajta, stabilabban tapad, és nem csúszik meg a lába a kövön, lehet, hogy szereti, ahogy a szőnyeg csiklandozza a talpát. Vagy egyszerűen csak utálja a zoknit a lakásban.

Amúgy a saját gyerekeim nem egyszer kiszaladtak a kertbe télen kabát nélkül, sőt pucéron is hemperegtek a hóban, szaunázás után. Ha fáztak, bejöttek a lakásba és felöltöztek. Nem lett az égvilágon semmi bajuk tőle.

2011. júl. 25. 23:14
 15/19 anonim ***** válasza:

21:40

Nem kötekedni akartam :-) Csak kérdeztem mert te felhoztad az én 2 évesemet is :-) Ugyebár Ő meg most abban a korban van hogy én bármit teszek Ő azért sem :-P Tehát ennyit a zokniról is :-P Szép napot mindenkinek!

2011. júl. 26. 09:05
 16/19 anonim ***** válasza:

2 évesem is állandóan lehúzza. Mindig leültetem, visszahúzzuk, elmondom, hogy nem szabad, megfázik stb.

Valamit ér, de aztán elfelejti és újra lehúzza.

2011. júl. 28. 13:32
 17/19 Alfie válasza:
0%
RAGASZD ODA!!!! Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni, ninccs önálló gondolatod??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez a mai világ!! Hány éves vagy?
2011. júl. 28. 14:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Az enyém is húsz éves, szerintem az utcán is csak azért visel lábbelit, mert cikinek érezné mezítláb. 9-10 éves koráig rohangáltam utána a papuccsal (hiába), aztán feladtam. Ha fázik a lába (ritkán), húz rá valamit, de általában mezítláb van. A házunk alsó szintje kőpadlós... A 18 éves lányom papucsot hord, a hat éves öccsük mezítlábaz, és egyikük sem beteges.
2011. júl. 30. 18:51
 19/19 anonim válasza:

Szerintem, már csak azért is szórakozik ezzel, mert tudja, hogy nem szereted, ha lehúzza. Nem lesz semmi baja.

Vegyél szőnyeget!

2011. aug. 22. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!