Mit tegyek, hogy a kisfiam ne húzza le a zokniját a lakásban?
21:40-es vagyok! Kedves utolsó! Hogy miért,mert annyi de annyi kisgyermek felfázik az enyém vajon miért nem????!!!Pl ha a kisgyereked azt mondja télen hogy nem kell kabát akkor nem is adsz rá????Mert hogy majd ő eldönti?
Üdv.
14:05-ös, nem azt javasoltam, hogy ha a kérdező gyereke mezítláb akarna kimenni hóembert építeni, akkor hagyja rá, mert biztosan jól érzi magát úgy is. Egy 5 éves gyerekről van szó, aki most júliusban, egy - valószínűleg - átlagos hőmérsékletű lakásban nem akar zoknit felvenni. Erre kérdeztem meg, hogy miért kellene ráerőltetni a zoknit? Lehet, hogy neki valóban melege van benne, lehet, hogy ha nincs rajta, stabilabban tapad, és nem csúszik meg a lába a kövön, lehet, hogy szereti, ahogy a szőnyeg csiklandozza a talpát. Vagy egyszerűen csak utálja a zoknit a lakásban.
Amúgy a saját gyerekeim nem egyszer kiszaladtak a kertbe télen kabát nélkül, sőt pucéron is hemperegtek a hóban, szaunázás után. Ha fáztak, bejöttek a lakásba és felöltöztek. Nem lett az égvilágon semmi bajuk tőle.
21:40
Nem kötekedni akartam :-) Csak kérdeztem mert te felhoztad az én 2 évesemet is :-) Ugyebár Ő meg most abban a korban van hogy én bármit teszek Ő azért sem :-P Tehát ennyit a zokniról is :-P Szép napot mindenkinek!
2 évesem is állandóan lehúzza. Mindig leültetem, visszahúzzuk, elmondom, hogy nem szabad, megfázik stb.
Valamit ér, de aztán elfelejti és újra lehúzza.
Szerintem, már csak azért is szórakozik ezzel, mert tudja, hogy nem szereted, ha lehúzza. Nem lesz semmi baja.
Vegyél szőnyeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!