8 hónapos kisfiam nagyon köhög. Mi a jobb, ha levegőzünk sokat, vagy ha bennt van a lakásban?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 20:32
1/5 anonim válasza:
Jól felöltöztetve, de a száját semmiképp nem letakarva (!) vidd őt minél többet sétálni, levegőzni. Jobbulást!
8 éves kislány anyukája és 35 hkm
2/5 anonim válasza:
Csakis a lakásban legyetek, állandó, egyenletes hőmérsékleten. Ha kiviszed, fennáll a veszélye, hogy nemcsak az orrán át vesz majd levegőt, hanem a száján keresztül is, akkor meg csak rosszabbodni fog.
3/5 anonim válasza:
Én is ezzel szenvedek két napja, tapasztalatom: tök mindegy, hol vagyok, semmi sem segít, semmivel sem jobb. :(
Ezt az időszakot sajnos túl kell vészelni, remélem, csak pár napig tart...
4/5 anonim válasza:
én nagyon köhögő gyereket ebben az időben nem viszem ki. nálunk nyirkos, ködös idő van, ha nálatok szép napsütéses az idő akkor vigyed, mondjuk holnapra pont havas esőt mondanak, az meg nem tesz jót a felsőlégúti betegségeknek :/
5/5 anonim válasza:
Száraz, hűvös időben jól felöltöztetve tessék minél többet levegőztetni, de nyirkos, ködös időben inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!