Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik a jobb babaerszény?

Melyik a jobb babaerszény?

Figyelt kérdés

Lehet ezeket használni,vagy jobb a nandu hordozókendő?

[link]

[link]

2012. okt. 15. 00:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg egyiket sem, nagyon hasonlít arra a babahordozóra, amit nem rég betiltottak, mert több baba is megfulladt benne.
2012. okt. 15. 01:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a kendőre szavazok, az erszények tulajdonsága, hogy kevéssé állíthatók méretre, tehát nem idomulnak szépen a babára és a hordozó személyre, ezen kívül pici babát nem szabadna hordozni benne, mivel nem alkalmas a tarkóig való meg"támasztásra", fekve pedig több okból sem javasolt hordozni.

Ha a kendő túl bonyolultnak tűnik, akkor alternatíva lehet a karikás kendő. Könnyen kezelhető, újszülött kortól biztonságal ahsználható.

Mekkora a kicsid?

2012. okt. 15. 11:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban születik:) Csak félek hogy nem tudnám megkötni a kendőt.:)
2012. okt. 15. 13:01
 4/6 anonim ***** válasza:

MÁsodik vagyok.

Meg fogod tudni kötni, nem olyan nagy ördöngősség mint látszik:).

Érdemes volna elmenned egy hordozós klubba, vagy babahordozási tanácsadóhoz, ők tudnak segíteni könnyen és gyorsan megtanulni a fortélyokat:).

Addig is hozok Neked egy cikket, na jó, hármat:), hogy alátámasszam az írottakat(szövött kendő a legjobb választás, főleg újszülött babához):

[link]

[link]

[link]

Hol laksz?

2012. okt. 15. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Most biztos sokan felhördülnek, de ha csak sétához használnád, akkor a kenguru is egy opció. Nem kell kötözgetni és van olyan, ami újszülött kortól használható.

Csak majd alaposan járj utána, mindenképp olyat vegyél, ami ortopédiailag helyesen tartja a babát.

2012. okt. 15. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem nagyon van olyan kenguru(nincs), ami ezt az optimális testtartást támogatja:

[link]

A babád és a Te kényelmed, egészséged érdekében érdemes rászánni pár órát a kendőzés megtanulására, szerintem.

2012. okt. 16. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!