Melyik a jobb babaerszény?
Én a kendőre szavazok, az erszények tulajdonsága, hogy kevéssé állíthatók méretre, tehát nem idomulnak szépen a babára és a hordozó személyre, ezen kívül pici babát nem szabadna hordozni benne, mivel nem alkalmas a tarkóig való meg"támasztásra", fekve pedig több okból sem javasolt hordozni.
Ha a kendő túl bonyolultnak tűnik, akkor alternatíva lehet a karikás kendő. Könnyen kezelhető, újszülött kortól biztonságal ahsználható.
Mekkora a kicsid?
MÁsodik vagyok.
Meg fogod tudni kötni, nem olyan nagy ördöngősség mint látszik:).
Érdemes volna elmenned egy hordozós klubba, vagy babahordozási tanácsadóhoz, ők tudnak segíteni könnyen és gyorsan megtanulni a fortélyokat:).
Addig is hozok Neked egy cikket, na jó, hármat:), hogy alátámasszam az írottakat(szövött kendő a legjobb választás, főleg újszülött babához):
Hol laksz?
Most biztos sokan felhördülnek, de ha csak sétához használnád, akkor a kenguru is egy opció. Nem kell kötözgetni és van olyan, ami újszülött kortól használható.
Csak majd alaposan járj utána, mindenképp olyat vegyél, ami ortopédiailag helyesen tartja a babát.
Sajnos nem nagyon van olyan kenguru(nincs), ami ezt az optimális testtartást támogatja:
A babád és a Te kényelmed, egészséged érdekében érdemes rászánni pár órát a kendőzés megtanulására, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!