Woodlandsk kérdése:
Mi a különbség a Nestlé Beba és a Nestlé Lactogen tápszer között? Melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 20:01
2/5 anonim válasza:
A Lactogennek magasabb sokkal a laktóztartalma (a neve is emiatt ez), hasfájós babáknak nem javallott, sokkal nehezebb emészteni. A Beba jó, csak nagyon drága lett, én emiatt a Milupa Fermentáltra váltottam, ami könnyen emészthető (egy része már erjesztve van, mint pl. a tejtermékek, kefír) és ezt pl. hasfájós és bukós babáknak is javasolják. Ja, és nem drágább, mintha sima tejet inna :D
3/5 A kérdező kommentje:
A Lactogenre még az sincs ráírva, hogy hány hónapos kortól adható, csak a 0+ jellel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy ez 0-tól akár 3 éves korig is jó? 10 hónapos a kisbabám, nem hasfájós és nem bukós, csak a receptfelírás miatt (a doktornő csak ezt vagy a Humana-t tudta volna felírni.. amit nem értek, mert másoknak a Bebát is felírták már..)vettük meg ezt a fajtát. Eddig mi is Milupa-t vettünk. De az elvileg nincs receptre.
2012. okt. 11. 22:58
4/5 anonim válasza:
A Milupa is van receptre, nekem hónapos a lányom, és a Milupa fermentáltat 3 éves korig lehet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!