Az egy éves kisfiam a lakásban cipőben vagy zokniban legyen? Melyik az egészségesebb?
A véleményetekre vagyok kíváncsi, mert én már nem tudom, hogy melyik a jobb a kis lábacskája fejlődésének.
köszi
Mindenhol padlófűtés vagy padlószőnyeg van, tehát nincs hideg. Inkább a lábfej és a boka fejlődése érdekében kérdezem. Van, aki zoknis párti,mert az olyan, minha mezítláb lenne, és van, aki a boka miatt szandált javasol.
segítsetek dönteni
köszi
Attól függ. Jár már egyedül? Ha igen, akkor mehet a bokatartós szandál. A gyógytornász javasolta. És azért, mert az ember tényleg sokat mezítlábazott még a kezdet kezdetén, meg anyáink és nagyanyáink is. Csak nem a járólapon meg a laminált padlón, ami sík egyenes.
Elfáradnak a tartóizmok, ha sokat megy sík talajon, és nem tesz jót. De mondom, ezt a gyógytornász mondta. És a legutóbbi Kismama Magazinban is benne volt (vagy a Baba magazinban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!