Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Ti szeretnétek...

Leszbikusok! Ti szeretnétek majd gyereket?

Figyelt kérdés
Érdekelne, ki, hogy vélekedik erről, később szeretne e gyereket vagy egyáltalán nem. A válaszokat ha lehet indokoljátok is.

2013. dec. 1. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
81%

tökéletesen ugyanazon a véleményen vagyok, mint az utolsó két válaszoló.

ha lesz egy biztos kapcsolat, amiben jó viszonyok között nevelkedhet a gyermek, miért ne? a hetero párok is elválnak, előfordulhat ez leszbikus párokkal is.

de két nő, két férfi, egy férfi egy nő között is lehet ugyanolyan meghitt a hangulat.

2013. dec. 3. 16:05
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

ezt egy másik kérdéshez fogalmaztam meg, de szerintem illik ide:

Egyébként a gyerekneveléshez hozzászólva, engem hetero szülők neveltek fel, az egész rokonságban mindenki hetero, sőt a barátaim is heterok, apa anya együtt él, 20 éve házasok, nem vertek, nem iszákos az apám, nem erőszakolt meg senki stb stb lényeg semmilyen trauma nem ért ami férfiellenessé tenne, nincs senki akit "leutánoztam volna", vagy akitől "örököltem volna" mégis leszbikus vagyok.

Sőt az egyik legeslegkedvesebb személy az életemben férfi volt, a nagypapám, akinek rengeteget köszönhetek.

Amúgy az igaz, hogy a gyerek egy jó ideig utánzással tanul, de nem azt tanulja meg, hogy egy nőnek nővel, egy férfinak férfival kell lennie, hanem azt, hogy akik szeretik egymást, és együtt élnek, azok hogyan viselkednek egymással. Pl.:Segítenek egymásnak, megbeszélnek mindent, közös döntéseket hoznak, és főképp együtt szeretik és nevelik őt, vagy rossz esetben ezek ellenkezőjét.

Tehát ha egy leszbikus vagy meleg aputól azt látja hogy veri az anyut, attól még nem lesz hetero, de valószínű, hogy erőszakos lesz a párjával. Nem tudom, érthető-e amire ki akarok lyukadni

De a lényeg, hogy a környezeten annyi múlik, hogy valaki mikor veszi észre, és fogadja el hogy a saját neméhez vonzódik. Nyilván egy bigott családban élőnek ez nehezebb, talán már csak válás után, vagy soha nem ismeri el magának az illető dolgot.

De nem a környezeten múlik, hogy hetero vagy homoszexuális lesz az ember :)

Egyébként is minden mesében, újságban, filmben, reklámban hetero párok vannak, szóval a gyerek is érti, hogy az az átlagos, csak anyuék/apuék mások és kész :D

19 leszbikus

2013. dec. 4. 23:19
 23/24 anonim ***** válasza:

rájöttem, hogy félreérthető szóval:

*egy leszbikus vagy meleg gyerek azt látja az apjától

2013. dec. 5. 08:41
 24/24 anonim válasza:
100%
Amióta élek (!) mindig is szerettem volna gyereket, és tudtam, hogy majd egyszer lesz. Ezért akármilyen nehéz is legyen, nekem lesz gyerekem. :) Senkinek nincs hozzá joga megmondani, hogy nem lehet!!
2013. dec. 14. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!