Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Ti szeretnétek...

Leszbikusok! Ti szeretnétek majd gyereket?

Figyelt kérdés
Érdekelne, ki, hogy vélekedik erről, később szeretne e gyereket vagy egyáltalán nem. A válaszokat ha lehet indokoljátok is.

2013. dec. 1. 16:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9# már megírtam egyszer ha tudnál olvasni, hogy a homofóbok ne irogassanak, szóval légyszíves a megjegyzéseidet ne ide irogasd, eleve nem hozzád szólt a kérdés...
2013. dec. 1. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék. :) 23/L/L
2013. dec. 2. 12:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék. Sajátot és örökbefogadottat is. :)
2013. dec. 2. 15:26
 14/24 anonim válasza:
87%

Nem szeretnék. Függetlenül a leszbikusságomtól, nem szeretem a gyerekeket. Az egy másik téma, hogy miért, lényeg, hogy nem.

De van egy macskám, egy mozgássérült egerem, és egy argentin dogom:) Ők a gyerekeim.

2013. dec. 2. 16:04
 15/24 anonim válasza:
84%
Èn nem szeretnèk. Sosem éreztem, higy vágynèk gyerekre. Pedig elvagyok velük, mert nagybátyám kisfia 3 éves, és akár mikor náluk vagyok jól kijövök vele. De èn nem tudnâm elképzelni, hogy gyerekem legyen. 21/L/L
2013. dec. 2. 16:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen szeretnék örökbefogadni! :) 18/L/L
2013. dec. 2. 17:43
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

ja így már értem az indoklós részt :D

nekem igazából mind1 az örökbefogadással csak az a bajom, hogy nagyon sokat kell rá várni

de ettől függetlenül én élnék az örökbefogadás lehetőségével :)

Amúgy érdekesek a homofóbok, már kérdést elég lényegretörő, tudják miről beszélünk itt, és most csak azért megnyitják, hogy most jól megbántsanak minket?

Mert anélkül is tudjuk, hogy sokan ellenzik, hogy bárki ideírná :D Ugyanis ha nem elleneznék akkor engedélyezett lenne. Szóval minek írnak ide véleményt, mikor a kérdés nem hozzájuk szól? Komolyan nem értem.

Mert ha még azt kérdezted volna, hogy helló emberek mit szólnátok ahhoz, ha az azonos nemű párok is nevelhetnétek gyereket, akkor még megérteném, hogy itt magyaráz...

Na mind1, bocsi, ez csak egy kis kitérő, mert hagytam magam felhúzni :D

2013. dec. 2. 19:33
 18/24 A kérdező kommentje:
17# igen én se értem ezeket az embereket, de hát nem is ők lennének ha nem írtak volna ide valami bántót... sajnos ez van
2013. dec. 2. 19:56
 19/24 anonim válasza:
100%

én is szeretnék majd mindenképpen, mivel mindig volt/van körülöttem kisgyermek, és vágyom rá, hogy terelgessem, tanítgassam :)

de biztosan nem sajátot - hacsak nem a párom szülné -, inkább örökbe fogadnék, de azt sem itthon, az biztos, mivel nem látom, hogy nagy mértékben változna a dolgok elfogadottsága és toleranciája Mo.-on.

17/L/L

Bp.

2013. dec. 2. 20:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#16 vagyok, és azt még hozzátenném, hogy én sem szülnék sajátot, de ha a párom akarna, akkor mindenben támogatnám és ugyanúgy felnevelném a gyereket, mintha biológiailag is az enyém lenne.
2013. dec. 3. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!