Leszbikusok! Ti szeretnétek majd gyereket?
Nem szeretnék. Függetlenül a leszbikusságomtól, nem szeretem a gyerekeket. Az egy másik téma, hogy miért, lényeg, hogy nem.
De van egy macskám, egy mozgássérült egerem, és egy argentin dogom:) Ők a gyerekeim.
ja így már értem az indoklós részt :D
nekem igazából mind1 az örökbefogadással csak az a bajom, hogy nagyon sokat kell rá várni
de ettől függetlenül én élnék az örökbefogadás lehetőségével :)
Amúgy érdekesek a homofóbok, már kérdést elég lényegretörő, tudják miről beszélünk itt, és most csak azért megnyitják, hogy most jól megbántsanak minket?
Mert anélkül is tudjuk, hogy sokan ellenzik, hogy bárki ideírná :D Ugyanis ha nem elleneznék akkor engedélyezett lenne. Szóval minek írnak ide véleményt, mikor a kérdés nem hozzájuk szól? Komolyan nem értem.
Mert ha még azt kérdezted volna, hogy helló emberek mit szólnátok ahhoz, ha az azonos nemű párok is nevelhetnétek gyereket, akkor még megérteném, hogy itt magyaráz...
Na mind1, bocsi, ez csak egy kis kitérő, mert hagytam magam felhúzni :D
én is szeretnék majd mindenképpen, mivel mindig volt/van körülöttem kisgyermek, és vágyom rá, hogy terelgessem, tanítgassam :)
de biztosan nem sajátot - hacsak nem a párom szülné -, inkább örökbe fogadnék, de azt sem itthon, az biztos, mivel nem látom, hogy nagy mértékben változna a dolgok elfogadottsága és toleranciája Mo.-on.
17/L/L
Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!