Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leszbikusok! Ti szeretnétek...

Leszbikusok! Ti szeretnétek majd gyereket?

Figyelt kérdés
Érdekelne, ki, hogy vélekedik erről, később szeretne e gyereket vagy egyáltalán nem. A válaszokat ha lehet indokoljátok is.

2013. dec. 1. 16:30
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
2%
sok szerencsét hozzá
2013. dec. 1. 16:32
 2/24 anonim válasza:
10%
És ki lesz az anya és ki az apa?
2013. dec. 1. 16:43
 3/24 anonim válasza:
8%
Nem kicsit fogják piszkálni a gyereket. Gondoljatok bele! Gyereket csak férfi és nő neveljen! Megjegyzem: Semmi bajom,ettől függetlenül a leszbikkel!
2013. dec. 1. 16:47
 4/24 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem odaírni hogy homofóbok kíméljenek. Szerintem azt írtam hogy leszbikusok, az az egyik, a másik meg, hogy én egy betűvel sem írtam, hogy én akarok gyereket vállalni, szóval addig meg aki nem érti a kérdést, vagy nem olvassa el ami alatta van, az ne itt okoskodjon nekem.
2013. dec. 1. 17:09
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

szerintem egy leszbi párnak, de még egy meleg párnak is nyugodtan lehet gyereke, állítom, hogy jó szülők lesznek. mert attól, mert még szexuálisan más beállítottságuak, nem fogják pl. patkánnyal etetni a gyerekeiket, ahogyan az a család, akikről nemrég szó volt a tv-ben (de én direkt nem hallgattam meg, lévén, hogy nagyon felzaklat az ilyen)

szóval amúgy meg... a páromat a nagymama és az anyuka nevelte fel, mégse lett aberrált. pedig az is két nő. egyiket se hívta apunak, azt gondolhatjátok :)

ja, és ha két nő nevel egy gyereket, aki szülte, azt anyunak, a másikat meg a keresztnevén fogja hívni a gyerek, ezt csak "a/egy" gyengébb(ek) kedvéért írtam :) :)

2013. dec. 1. 17:15
 6/24 anonim ***** válasza:
93%
Szia, bár nem én vagyok leszbikus, de egy gyerekkori barátom az. Vele egyszer beszélgettem erről, ő egyenlőre nem gondolkodik gyerekben, de azt még nehéz eldönteni, hogy ezt az érzést mennyire befolyásolja a kora (27 éves még csak, ebben a korban nem mindenkinél van még jelen a fészekrakás vágya - bennem sem volt még ennyi idősen, most pedig már a második gyerekemet várom és ha bírjuk kettővel, majd harmadikat is szeretnék :) ), az a párkapcsolati helyzet, amiben jelenleg van (egy hosszú kapcsolat lezárása után van és most épp egy újabb, de bizonytalan felé kacsingat) vagy az a tény, hogy leszbikus (és itt él Magyarországon), ezért valószínúleg alaposabban meg is fontolja ezt a kérdést, nem pedig egyszerűen belevág, ha már vágyik rá.
2013. dec. 1. 17:19
 7/24 anonim ***** válasza:
3%
Én sajátot nem akarok, csak örökbefogadni majd esetleg, bár ahogy látom magam körül, egy gyerek rengeteg pénzt elvisz, és igazából minek az.
2013. dec. 1. 19:47
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

mi szeretnénk

ezt mivel indokoljam? ugyanazért amiért a heterok szeretnének :D

2013. dec. 1. 22:00
 9/24 anonim válasza:
9%
Reméljük soha nem születik olyan törvény, ami engedélyezné :)
2013. dec. 1. 22:20
 10/24 A kérdező kommentje:
Ja bocsi én írtam el :) szóval nem indoklást hanem hogy sajátot, vagy örökbefogadást tervez aki szeretne :)
2013. dec. 1. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!