Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szültél gyereket?

Miért szültél gyereket?

Figyelt kérdés

vágyból, természetes folyamat, becsúszot, anyaösztön, kényszerítettek rá, jövőbe vetett hitt

szóval ilyenekre gondolok. Miért szülted meg a gyereked, mi motivált?

2009. nov. 20. 16:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
micsoda kerdes!unatkozol?
2009. nov. 20. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy szerethessem. Egyszerűen nem tudom jobban megfogalmazni. :-)
2009. nov. 20. 16:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdekes a kérdés. Nálam vegyes. Vágytam rá, tudtam, a férjem még jobban. Épp kezdtük tervezgetni, mikor megérkezett, szóval picit véletlen is Anyaösztönöm, jövőbe vetett hitem őmiatta alakult ki. Nem szültem volna, csak mert így szokás.
2009. nov. 20. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Az igazság az h becsúszott a lányom.5 hónapja voltunk 1ütt a párommal.Sajna elötte volt már 1 abortuszom 1 másik sráctól lett volna a babám akitől búcsú ajándékként kaptam a bébit!Hosszú lenne elmondani milyen indokok miatt vetettem el de legyen elég annyi h többek közt azért mert vert engem az a csávó.Szóval emiatt nem akartam a második babámat is elvetetni.A párom nem szerette volna de végül is átgondolta és ö volt a legboldogabb kispapa a világon:D
2009. nov. 20. 16:37
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem unatkozom. Egyszerüen azon gondolkozom, hogy mire van a gyerek az életünkben. Szeretem, jó ha van, jó ha nincs. Ha jövöt nézem, akkor azt mondom amilyen glóbális kilátások vannak lehet, hogy 20 évnél tovább nem fog élni. Vagy önzésből, hogy ne legyek egyedül? Vagy mert egyszerűen van? Képtelenség megfogalmazni.
2009. nov. 20. 16:43
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Szocpol babyk:)A párom szokta ezt mondani,de persze csak viccből:)amúgy azért,mert így teljes az életünk:)
2009. nov. 20. 16:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ezen még nem gondolkodtam. Mindig tudtam, hogy szeretnék egyszer gyereket, ösztön, hogy tovább élj egy másik emberben, önzés, hogy ne maradj egyedül, hogy lásd magad benne. Nem tudom, nagyon jó kérdés.
2009. nov. 20. 17:10
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
semmi közöd hozzá;)
2009. nov. 20. 18:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem becsúszott. Ez az oka a teherbeesésemnek, de szülni azért szültem, mert kicsi korom óta imádtam a gyerekeket, babákat, és boldog voltam, hogy lesz sajátom. Már két éves nagyfiú :)
2009. nov. 20. 20:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vágytam rá, hogy legyen utódom. Ez a természet rendje, szaporodunk. Őket hagyjuk magunk után a világban, így nem tűnünk el nyomtalanul. Amióta megvan, új célja lett a létemnek (a többi előző szinte felesleges lett)! Már csak egy feladatom maradt az életben, hogy őt mindíg boldognak lássam!

2009. nov. 20. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!