Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedülállóként vállalnál...

Egyedülállóként vállalnál gyereket, ill ha már szültél jó döntés volt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 06:43
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Én mindenképpen egyedül akarom felnevelni a gyerekemet, és ezért vállalnék egyedülállóként gyereket.
2009. ápr. 25. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnék egy kisbabát akkor egyedülállóként is vállalnám!!
2009. ápr. 25. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én egyedül vagyok a lányommal. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy tuti egyedül maradok, ismertem már apukát. :) Szóval voltak pozitív, és negatív élmények is. Ha van elég pénzed, vállald egyedül is.
2009. ápr. 25. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én egyedül nevelem fiamat,párom az teljesen eltávolodott tőlünk,csak azért jár fel,hogy meglátogassa a fiát!Én valahogy már nem vagyok fontos neki,de nem bántam meg,hogy megszültem a bébimet,életem legjobb döntése volt!
2009. ápr. 25. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 3 hónapja halt meg a férjem, mi imádtuk egymást csak sajnos egy baleset a munkahelyén mindent megváltoztatott! Van egy 9 éves kisfiam, és egy 3 éves kislányom! Mióta egyedül vagyok mondhatom hogy utálom az életem és csak a gyerekeim tartják bennem a lelket! De azt hiszem teljesen mindegy hogy ki mit mond, ezt egyedül csak te tudod eldönteni hogy válllod egyedülállóként vagy sem! Én azt tudom, hogy 2 gyerekem van és 1 forint segitséget sem kapok az államtol sem és az önkorm.-tol sem! :-( bocsi ha hosszú lett!
2009. ápr. 25. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedül maradtam terhesen. Jó döntés volt, megvannak ennek is az előnyei, nem bántam meg, de jó lenne, ha megtalálnám az igazi párom. Tudatosan egyedül nem terveznék gyereket.
2009. ápr. 26. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!