Egyedülállóként vállalnál gyereket, ill ha már szültél jó döntés volt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 06:43
1/6 anonim válasza:
Én mindenképpen egyedül akarom felnevelni a gyerekemet, és ezért vállalnék egyedülállóként gyereket.
2/6 anonim válasza:
Ha szeretnék egy kisbabát akkor egyedülállóként is vállalnám!!
3/6 anonim válasza:
Szia. Én egyedül vagyok a lányommal. Amikor terhes lettem, tudtam, hogy tuti egyedül maradok, ismertem már apukát. :) Szóval voltak pozitív, és negatív élmények is. Ha van elég pénzed, vállald egyedül is.
4/6 anonim válasza:
Szia!Én egyedül nevelem fiamat,párom az teljesen eltávolodott tőlünk,csak azért jár fel,hogy meglátogassa a fiát!Én valahogy már nem vagyok fontos neki,de nem bántam meg,hogy megszültem a bébimet,életem legjobb döntése volt!
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem 3 hónapja halt meg a férjem, mi imádtuk egymást csak sajnos egy baleset a munkahelyén mindent megváltoztatott! Van egy 9 éves kisfiam, és egy 3 éves kislányom! Mióta egyedül vagyok mondhatom hogy utálom az életem és csak a gyerekeim tartják bennem a lelket! De azt hiszem teljesen mindegy hogy ki mit mond, ezt egyedül csak te tudod eldönteni hogy válllod egyedülállóként vagy sem! Én azt tudom, hogy 2 gyerekem van és 1 forint segitséget sem kapok az államtol sem és az önkorm.-tol sem! :-( bocsi ha hosszú lett!
6/6 anonim válasza:
Én egyedül maradtam terhesen. Jó döntés volt, megvannak ennek is az előnyei, nem bántam meg, de jó lenne, ha megtalálnám az igazi párom. Tudatosan egyedül nem terveznék gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!