Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Járhat egy számmal nagyobb...

Járhat egy számmal nagyobb csizmában a gyerkőc ebben az esetben?

Figyelt kérdés
16 hós, úgy látom, hogy 2 cm-el nagyobb a bélelt új csizmája. Vissza vinni már nem tudom. Tartja a lábát, úgy megy benne mint az előző cipőjében. Így tutira jó lesz még februárban is. Ezen agyalok egész nap, h elől ott van az a 2 cm, vékony zokni van csak rajta. Mit tegyek, maradhat? Elég drága volt. :(
2013. nov. 19. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl sokat nem fog benne menni, arra pedig, hogy hord benne megfelel. Persze ha nem esik ki a lába.
2013. nov. 19. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:
A két cm nagyon sok szerintem. Miért gondolod, kedves 1., hogy nem jár sokat?
2013. nov. 19. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg TE menni 2 cm-rel nagyobb cipöben, akkor rájössz, hogy NEKED is nehéz így, nemhogy egy pici gyereknek.

És arra ne számíts, amit az elözö valaki írt, egy másfél éves gyerek már igen sokat megy.

Inkább vegyél most egy akkora csizmát, ami MOST jó rá, és majd ha belenö ebbe, akkor add rá. De az valószínütlen, hogy pár hónap alatt 2 cm-t nö a lába!!!!

2013. nov. 19. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Még hány kérdést írsz ki emiatt a nyamvadt cipő miatt??????
2013. nov. 19. 22:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Már tegnap is írtuk, írták , hogy sok a 2 cm
2013. nov. 19. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
még mindig sok a 2cm.
2013. nov. 20. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem rengeteg a 2 cm ebben a korban. Nem tudom pontosan mekkora a lába, de a korából kiindulva tizen-pár centiméter, ehhez 2 cm nagyon sok. És nem csak azért, mert nehezebben megy benne esetleg, hanem mert a talpnak van egy kidolgozása, boltozata, esetleg jobb cipőknél még harántemelő is. Ha nagyobb a cipő, mint kellene, akkor ezek máshová esnek a picike talpán, és rossz helyen támasztják, emelik. Emiatt nem csak kényelmetlen, hanem még káros is lehet a lábboltozata kialakulásához, ebben a korban a legfontosabb, hogy megfelelő cipő kerüljön a talpára, és ez nem az. Fél cm-rel szoktak nagyobbat ajánlani csak, ami felveszi még ezt a különbséget...

Ennyi erővel vehettél volna 4 cm-rel nagyobbat és akkor a jövő télen is jó lenne rá :) Ez sem kevésbé rossz...

2013. nov. 20. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!