Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Rákérdezzek,...

Mit csináljak? Rákérdezzek, hogy kérdezzek rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit kényes téma,még "sokk" hatása alatt vagyok.Ma a kislányom barátnőjének az anyukája írt valamit amit állítólag a lánya,az enyémtől hallott. . A kislány mondta reggel az anyukájának.

Szóval a lényeg az,hogy a kislány azt mondta reggel az anyukájának,hogy a nunijába dugná az ujját.Amikor megkérdezte,hogy ezt kitől hallotta, akkor a lányomat mondta.Nem nézünk előtte ilyen filmet,sőt egyáltalán nem nézünk szex filmet,nem csináljuk előtte,nem kapott rajta minket...Megmondom őszintén nekem az is kétséges,hogy tőle hallotta.

Szóval a kérdésem,hogy ti rákérdeznétek a gyereknél,hogy igaz-e,és hogy honnan vette?

2013. nov. 15. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a korban már természetes, hogy maszturbálnak a gyerekek, tudja, hogy mi a jó neki.

Nem kellett látnia senkitől sem, felfedezi saját maga is a testét, ez normális, nem kell ebből ügyet csinálni.

2013. nov. 15. 14:20
 12/14 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm a válaszokat. :)
2013. nov. 15. 14:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Nézd, a testvérem bölcsődei gondozono es időnként mesél történeteket a gyerekekről... A legdurvább az volt, amikor "Peti feküdt a földön, Zsuzsi fordítva rajta, orális szexet imitaltak...." rákérdezett, hogy mit csináltak, mire Peti közölte, hogy a nagytesoja szamitogepezett es akkor látta.... Anyukák kiborultak....
2013. nov. 15. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ki, kinek a nunijába dugná az ujját. Mert ha a kislány a sajátjába, akkor azzal nem kell foglalkoznod.
2013. nov. 16. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!