Mit csináljak? Rákérdezzek, hogy kérdezzek rá?
Sziasztok!
Kicsit kényes téma,még "sokk" hatása alatt vagyok.Ma a kislányom barátnőjének az anyukája írt valamit amit állítólag a lánya,az enyémtől hallott. . A kislány mondta reggel az anyukájának.
Szóval a lényeg az,hogy a kislány azt mondta reggel az anyukájának,hogy a nunijába dugná az ujját.Amikor megkérdezte,hogy ezt kitől hallotta, akkor a lányomat mondta.Nem nézünk előtte ilyen filmet,sőt egyáltalán nem nézünk szex filmet,nem csináljuk előtte,nem kapott rajta minket...Megmondom őszintén nekem az is kétséges,hogy tőle hallotta.
Szóval a kérdésem,hogy ti rákérdeznétek a gyereknél,hogy igaz-e,és hogy honnan vette?
Hú ez nehéz kérdés.
Ahogy érzem itt óvodás gyerekekröl van szó, vagy is hiába van szembesítés már lehet telejsen mást mondanak.
Ha kislányod ilyet mondott, akkor szerintem Mond máskor is, és beszélni fog ilyenröl még.
Szerintem jól tette az anyuka hogy írt neked, mert öt ez idegesíti és nem elkönyvelt téged, hanem megakarja oldani a problémát. Beszélj az anyukával, és Mond el amit die leírtál.
A kislányodnál megpuhatolodzál, hogy hallott-e ö olyat hogy valaki a punijárol beszélt stb...
Nagyon könnyen elöfordul hogy egy kisfiu beszélt erröl és a lányod fantáziáját megragatdta, és ezért mondta. Nem kell mindent otthonról össze szedni amit tovább mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!