Milyen különleges, nem mindennapi, ritka, érdekes nevet adtatok a gyermeketeknek?
ÖrsAnyuka vagyok
szerintem azért szeretik meg az emberek a furcsa-különleges, esetleg számukra kevésbé hangzatos neveket, mert megismernek egy kisbabát ilyen névvel, és általában megszeretik, megkedvelik a kicsit, és vele együtt a nevét is.
:)
EGy ismrősöm kisfia lett Gellért és nekem nagyon nem tetszett ez név. De én is megszerettem a nevét, a kisfiuval együtt. MÁr 6éves elmult, el sem tudnám képzelni, hogy máshogy hívják, mert ő igenis egy Gellért! :)
:)
A Timót egy nagyon kedvenc fiunevem, de tipikusan csak úgy szabad adni, ha megy is a vezetéknévhez.
Hát a Fecske Timót elég nagy mellélövés szerintem is. Pl egy Fecske Zoltán sokkal jobban hangoztt volna....
:) Jól eltaláltam akkor! Talán nem véletlenül! :))
Persze elhiszem, hogy attól még aranyosak, és rendesek. Majd megszokják a kicsi nevét, így van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!