Ez most akkor nem egy véletlen? Lehet, hogy a sors akarja, hogy találkozzak azzal a nővel? (KÜLÖNLEGES, nem mindennapi sztori! )
Most gondolj csak bele.Egy olyan ember,aki jól meggondol mindent,azt mondaná,hogy véletlenek márpedig nem léteznek.Az,hogy ők pont egy buszon ültek..az igenis különleges,és hogy az a nő nem felejtette el,hogy a kérdésre ki írta meg a választ,hogy hívják a nőt..meg ugye a fodrászom mindig úgy mutatkozik be,hogy "Haló,xy vagyok!"..ez egy megszokása neki,és ez sem volt akkor véletlen.Annyi minden nem jöhet össze,hogy:
-Egy buszon ültek.
-Én ajánlottam 2009.11.08.-án ezt a fodrászt a nőnek,akinek mégcsak a nevét sem tudom meg semmi.
-Sosem beszélgettek.
-Sosem beszéltem ezzel a nővel,nem küldtem privát üzenetet neki,hogy akkor ő most kicsoda,meg ilyenek.:P
akkor mondok neked valamit. exemmel 2 éve nem találkoztam. nem tudom, hány kilóméterre lakik tőlem, de nagyon messze. Budapesten (ami azért elég nagy város) összefutottunk egy olyan helyen, ahol előtte még tuti nem járt (tudom, mivel én napi szinten ott vagyok). Szerinted ez mi ha nem véletlen???
Hány éves vagy te...?
ezen jót röhögtem XD
"Vagy esetleg kiderül,hogy az a nő nekem valamifajta olyan információt adhat,ami nekem a későbbiekben fontos lehet?"
te beteg vagy. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!