Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha egy nő, szülés...

Elítélendő, ha egy nő, szülés után a lehető leghamarabb (fél év) visszamegy dolgozni?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen a munkatársakkal szóba került a gyerekvállalás. Mivel elég korrektek, visszavennének. A probléma az, hogy nagyon nehezen találtam meg ezt a munkát, sokáig tartott (2 év), és nem szívesen veszíteném el, csak azért, mert 3 évre gyesre megyek.

Volt aki elítélt amiatt, hogy hamar vissza akarnék jönni....A gyermekre lenne aki vigyáz folyamatosan. (édesanyám)

Ezért rossz anya lennék?

2013. nov. 15. 03:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én egy éves koráig nem mennék vissza. De ítélkezni nyilván nem fogok senki felett. Ezt mindenki maga dönti el.
2013. nov. 15. 12:50
 12/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat, hasznosak voltak. A probléma az, hogy már 1 évet se biztos hogy tudnak várni arra hogy visszamenjek dolgozni.

És mivel piszok sokáig tartott munkát találnom....így nem mernék itthon maradni. Mert mivan ha nem találok másik munkát?

És igen, egy baba mellett a pénz miatt is mennék vissza. meg azért amit írtam. Hogy mi van ha nem találok másik munkát... Mert ketten ellennénk a férjem fizetéséből, de egy babával már nem. Nekem legalábbis azt mondták, hogy az első gyerek iszonyat sokba kerül.

2013. nov. 15. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak utolsó mondatodra válaszolva: Kerülhet iszonyat sokba, de azért milliós különbségeket jelenthet, hogy pl. magánkórházban szülsz vagy csak sztk a helyi ügyeletesnél ingyen, reklámozott, márkás cuccokat veszel vagy használtan szerzitek be pl. a babakocsit... Legcélravezetőbb, ha írtok egy listát és utánanéztek magatok az áraknak a saját igényeitek, fontossági sorrendetek szerint és akkor látni fogjátok nagyjából, mennyi is az annyi.
2013. nov. 16. 08:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a fél év korai, de 1 év után simánm mehetsz vissza dolgozni:)
2013. nov. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!