Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a nehezebb,...

Szerintetek melyik a nehezebb, egy gyerekkel segítség nélkül, vagy hárommal nagyon sok segítséggel?

Figyelt kérdés
Kicsit részletezném. Az egy gyerekesnél szó szerint semmi segítég, az apuka is sokat dolgozik, általában még fürdetési időben sem ér rá, néha hétvégén is dolgozik pár órát. Az anyuka még otthon van a gyerekkel és levelezőn iskolába jár. A három gyerekesnél van két iskolás lány (alsósok) és egy kicsi (6 hónapos), anyuka otthon, apuka szabad idejét csak a családnak szenteli (egyébként ez a másik apukára is igaz). Ennél a családnál az egyik nagymama minden nap, gyakorlatilag egész nap segít (minden nap megy, szinte kivétel nélkül ő viszi órákra sétálni a kicsit, elviszi a nagyokat játszótérre, stb.).
2013. nov. 13. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem egyszerű,nekünk egyelőre 1 fiunk van,de mindketten tanulunk,dolgozunk,én most vágtam bele egy vállalkozásba is,szóval nem könnyű,persze van segítségünk nem mindennap de nem panaszkodunk,ja és a párom sokat segít.3 gyerekkel sem lehet könnyű még akkor sem ha anyuka nem dolgozik és nem is tanul.Ha nagymama lennék ugyanúgy besegítenék mindkét családhoz,pláne annak aki tanul is.
2013. nov. 13. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:

A Te példádat olvasva,nehezebb 3 gyerekkel segítséggel,mert a segítség nem mindig segítség!!!! -tudom,volt benne részem,és köszönöm,jól megvagyok 4 gyerekkel segítség nélkül! Szeretem,ha a Párom itthon van,de sokkal gördülékenyebben megy minden,ha nincs,hiába szakad minden de minden rám... Nagyszerűen ki lehet alakítani segítéség nélkül is a mindennapokat,ha közbe jön valami,akkor igen is kell a segítség úgy 1 gyerek mellé,mint 3 mellé- csak hogy a példádnál maradjak.

Persze ember függő,de én kifejezetten rühelltem,mikor az egyik rokon állandóan itt volt,hogy Ő segít,mert én vagyok a gyerekek anyja,igen is meg tudom csinálni amit kell,nem kell segítség!!! Másrészt bármit csinált,nem úgy csinálta ahogy én szoktam,hiába mondtam el,ment a saját feje után... Magán életre vágytam,arra,hogy bizonyíthassak Magamnak,a Páromnak,a gyerekeknek és mindenkinek! És most,hogy egyedül csinálok mindent,minden,de minden sokkal jobb még ilyen létszám mellett is :-)

2013. nov. 13. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!