Szerintetek melyik a nehezebb, egy gyerekkel segítség nélkül, vagy hárommal nagyon sok segítséggel?
A Te példádat olvasva,nehezebb 3 gyerekkel segítséggel,mert a segítség nem mindig segítség!!!! -tudom,volt benne részem,és köszönöm,jól megvagyok 4 gyerekkel segítség nélkül! Szeretem,ha a Párom itthon van,de sokkal gördülékenyebben megy minden,ha nincs,hiába szakad minden de minden rám... Nagyszerűen ki lehet alakítani segítéség nélkül is a mindennapokat,ha közbe jön valami,akkor igen is kell a segítség úgy 1 gyerek mellé,mint 3 mellé- csak hogy a példádnál maradjak.
Persze ember függő,de én kifejezetten rühelltem,mikor az egyik rokon állandóan itt volt,hogy Ő segít,mert én vagyok a gyerekek anyja,igen is meg tudom csinálni amit kell,nem kell segítség!!! Másrészt bármit csinált,nem úgy csinálta ahogy én szoktam,hiába mondtam el,ment a saját feje után... Magán életre vágytam,arra,hogy bizonyíthassak Magamnak,a Páromnak,a gyerekeknek és mindenkinek! És most,hogy egyedül csinálok mindent,minden,de minden sokkal jobb még ilyen létszám mellett is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!