Pici gyerekkel, babával, hogy sikerült társat találnod?
Bocsánat az intim kérdésért, de tele vagyok kérdésekkel és félelmekkel.
Arra lennék kíváncsi, hogy kisgyermekkel vagy babával akik egyedül maradtak, hogy folytatódott az élet. Egyedül éltek, vagy szülőkkel, hogyan találtak párt, a partner mit szólt a gyermekhez/gyermekekhez. Hogyan alakult utána az élet, randevúk éveken át, vagy összeköltözés. Illetve, hogy a partner, hogyan viszonyult a gyermekhez mikor együtt voltatok. Szerette, kedves volt hozzá..
Ilyesmire lennék kíváncsi,
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2 éves volt a fiam mikor eldöntöttem h otthagyom az apját.ekkor nagyon rossz volt a viszonyunk,szinte csak lakotársként éltünk egymás mellett.Találkozgattam egy régi ismerősömmel,akivel szorosabb lett a kapcsolatunk(gyerekem apja tudta már h elköltözöm akkor,vissza asaját lakásomba) de az "uj" ismerőssel megbeszéltük hogy nem vagyunk tinik,probáljuk meg az együttélést,ha sikerül akkor minden ok,ha nem,akkor még mindig vissza tudok költözni a sajátomba.
Igy odaköltöztem,ennek már 3 éve:))
Nem bántam meg,tehát nem volt évekig randizgatás,stb...elfogadja 100%osan a fiamat...na meg a két kutyát is akik hozzám tartoznak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!