Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vaterás/teszveszes anyukák,...

Vaterás/teszveszes anyukák, mennyi időt "kell" hagyni a postázásra?

Figyelt kérdés

Vettem egy terméket, az árát átutaltam, az eladó meg is köszönte azt mondta délután postára is adja. Ez volt egy hete.

Én ebayről (U.K.) szoktam inkább rendelni, de ott maximum 5 nap és itt van a termék. Mo-ról mo-ra pedig nem ér ide 5 nap alatt (ha a hétvégét kivesszük)?

Már a postaköltség is gyanús volt, de úgy gondoltam bele veszi a csomagolási díjat is, így azt kifizettem. De meddig várjak, míg megérkezik?

2013. nov. 11. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Mit rendeltél és mennyi volt a postaköltség?

Én 2 hetet hagynék neki, mert neki is közbe jöhetett bármi, betegség, utazás stb....

Amúgy én a pénz beérkezése utáni napon postázok.

Van aki feltüntetni, hogy a pénz beérkezése után x nappal postáz, vagy csak minden szerdán, stb.

Szóval én 2 hetet várnék, és utána reklamálnék

2013. nov. 11. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
ajánlottan kérted?Kérd el a ragszámot.
2013. nov. 11. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

e-bay 5 nap? nagy mázlista vagy ..

amúgy ajánlott levél vagy csomag volt??

nekem ált. odaér másnap, harmadnapra, de előfordult már 2 hét is...

2013. nov. 11. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha sima levélként kerted, lazán van 4-5 nap, mire odaér. Bar, arra siman mondhatja az eladó, hogy elveszett. Figvetlen, hogy feladta vagy sem.

Ha ajánlottam kerted, kérd az azonosito számot, ami utan a postán tudsz érdeklődni merre jár.

Első bsegi el szinten az a helyzet, mint a simaval..

2013. nov. 11. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha akkora a méret, hogy nem fér be a postaládába, akkor csak ajánlottan tudja feladni, vagy csomagban.

Mindkettő esetben van ragszám

2013. nov. 11. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy hét után már rákérdeznék, hogy feladta-e már, mert ide még nem érkezett meg.

Voltam már így, rákérdeztem, az eladó nagyon készséges volt, megírta mikor adta fel, az ajánlott feladócédulát is előkereste nekem.

2013. nov. 11. 12:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Ajánlottan kértem. Nem akarok hisztit/balhét csapni, ezért kérdeztem meg inkább tőletek, hogy mennyit illő várnom.

Igen, én az angliai ebayről szoktam rendelni és ott 3-5 nap a szállítási idő, az 5. napon legkésőbb mindig megérkezik. Ezért furcsa nekem, hogy Mo-ról nem akar megérkezni.

A posta ládába tuti nem fér bele a küldemény, egy téli kabátka, a leírás szerint "jó meleg". Akkor gondolom, hogy nem postakész borítékban fog érkezni.

2013. nov. 11. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!