Vaterás/teszveszes anyukák, mennyi időt "kell" hagyni a postázásra?
Vettem egy terméket, az árát átutaltam, az eladó meg is köszönte azt mondta délután postára is adja. Ez volt egy hete.
Én ebayről (U.K.) szoktam inkább rendelni, de ott maximum 5 nap és itt van a termék. Mo-ról mo-ra pedig nem ér ide 5 nap alatt (ha a hétvégét kivesszük)?
Már a postaköltség is gyanús volt, de úgy gondoltam bele veszi a csomagolási díjat is, így azt kifizettem. De meddig várjak, míg megérkezik?
Mit rendeltél és mennyi volt a postaköltség?
Én 2 hetet hagynék neki, mert neki is közbe jöhetett bármi, betegség, utazás stb....
Amúgy én a pénz beérkezése utáni napon postázok.
Van aki feltüntetni, hogy a pénz beérkezése után x nappal postáz, vagy csak minden szerdán, stb.
Szóval én 2 hetet várnék, és utána reklamálnék
e-bay 5 nap? nagy mázlista vagy ..
amúgy ajánlott levél vagy csomag volt??
nekem ált. odaér másnap, harmadnapra, de előfordult már 2 hét is...
Ha sima levélként kerted, lazán van 4-5 nap, mire odaér. Bar, arra siman mondhatja az eladó, hogy elveszett. Figvetlen, hogy feladta vagy sem.
Ha ajánlottam kerted, kérd az azonosito számot, ami utan a postán tudsz érdeklődni merre jár.
Első bsegi el szinten az a helyzet, mint a simaval..
Ha akkora a méret, hogy nem fér be a postaládába, akkor csak ajánlottan tudja feladni, vagy csomagban.
Mindkettő esetben van ragszám
Egy hét után már rákérdeznék, hogy feladta-e már, mert ide még nem érkezett meg.
Voltam már így, rákérdeztem, az eladó nagyon készséges volt, megírta mikor adta fel, az ajánlott feladócédulát is előkereste nekem.
Ajánlottan kértem. Nem akarok hisztit/balhét csapni, ezért kérdeztem meg inkább tőletek, hogy mennyit illő várnom.
Igen, én az angliai ebayről szoktam rendelni és ott 3-5 nap a szállítási idő, az 5. napon legkésőbb mindig megérkezik. Ezért furcsa nekem, hogy Mo-ról nem akar megérkezni.
A posta ládába tuti nem fér bele a küldemény, egy téli kabátka, a leírás szerint "jó meleg". Akkor gondolom, hogy nem postakész borítékban fog érkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!