Teszveszes anyukák mennyibe kerül az utánvételes posta?
Figyelt kérdés
utánvétellel. Vettem pár ruhát egy másik anyukától és azt mondta hogy így biztonságosabb, de drágább. Mégis mennyibe kerül? 3db rugdalózóról van szó.2013. jún. 25. 21:35
1/7 anonim válasza:
Kb 2000 ft :( Cseppet sem olcsó. Akkor inkább postán maradó csomag!
2/7 A kérdező kommentje:
Jesszus. Akkor inkább veszek a boltba újan 3 rugit:(
2013. jún. 25. 21:46
3/7 anonim válasza:
teljesen felesleges az utánvétel. Attól függ mekkora rugik , ajánlottan 470, max 670 Ft lesz szerintem.
4/7 A kérdező kommentje:
oké de nem szeretném hogy átcsesszenek. én utalom a pénzt, ő meg cseszik küldeni a rugikat...
2013. jún. 25. 21:56
5/7 anonim válasza:
hát ez ilyen, vagy vállalod a kockázatot, vagy vegyél boltban újat... (vagy turiban használtat)
nézd meg az értékeléseit. akinek sok pozitív értékelése van, nincs negatív vagy nem ilyenért, attól szerintem bátran vásárolhatsz.
nekem 200 körül van az adás-vételem, eddig egyszer vágtak át, mondjuk akkor is megkaptam csak nem épp olyan állapotban volt :/
utánvétellel én nem is postázok, meglepődsz mikor a postás mondja, hogy hány ezer lesz, te nem veszed át, ő meg fizetheti. nem éri meg, nagyon drága és az eladónak rizikós is
6/7 A kérdező kommentje:
Nem teszvesz, csak ebbe a kategóriába akartam kiírni. FB-on egy csoport.
2013. jún. 25. 22:26
7/7 anonim válasza:
utánvétellel nem utalsz pénzt hanem helyben kifizeted a postásnak ha nem fizeted ki visszaküldik az eladónak épp ezért biztonságos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!