Rendeltem egy utánvételes csomagot de nem az volt benne amit rendeltem mit tegyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Rendeltem egy 12000ft értékű csomagot nem rég egy oldalról postai utánvétellel.Átvettem és a tartalma szemét volt...(persze az eladó azonnal törölte magát.)Mentem a postára, ott írtak jegyzőkönyvet és azt mondták a posta kivizsgálja az ügyet.Ilyenkor mit tesz a posta, van esély hogy vissza kapjam a pénzem???2013. máj. 14. 19:38
1/6 Nosco válasza:
Menjél a rendőrségre is és tegyél feljelentést ellene.
2/6 anonim válasza:
A posta azon kívül, hogy jegyzőkönyvezi a csomagot nem igazán tehet mást. Nem a posta hibája, hogy nem az volt a csomagban amiben megegyeztetek, ezért nem is a posta feladat kártalanítani téged. Fogd a csomagot és a jegyzőkönyvet és tegyél rendőrségi feljelentést, csak így van esélyed a pénzedhez jutni.
3/6 A kérdező kommentje:
A csomagot leadtam a postán beküldték hogy kivizsgálják az ügyet...
2013. máj. 14. 20:13
4/6 anonim válasza:
A posta azt vizsgálja ki, hogy náluk történt-e visszaélés. És majd megállapítják, hogy nem.
Neked a rendőrségen kéne feljelentést tenni, hogy átvertek.
5/6 anonim válasza:
A postának semmi köze hozzá hogy mi van a csomagban,kizárólag a szállítást vállalják!Szóval a postától ne várd hogy visszaszerzi a pénzedet,nem a posta dolga,ha a csomagolás sértetlen állapotban volt kézbestéskor akkor a posta szabályszerűen juttatja el a pénzed a feladónak.Rendőrségen tegyél feljelentést.
6/6 anonim válasza:
Melyik oldalon történt? Érdemes az oldal moderátoraival is felvenni a kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!