Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, ajánlanátok...

Szeretnék fogyni, ajánlanátok nekem olyan dvd (Rubint R. Béres A. ) amelyre tornázhatnék?

Figyelt kérdés
Szülés után maradt rajtam jócskán felesleg,ezt szeretném lefaragni.Sajnos nem sok időm van napi kb.30 perc erre.
2009. nov. 17. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Norbi duci-tréningje kezdetnek jó! :)

Az kifejezetten fogyasztó, aztán később ha gondolod, áttérhetsz valami keményebbre, amikor már csak szálkásítani, erősíteni akarsz.

2009. nov. 17. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem Réka Igényes nő! dvd-je vált be. 2 részre van osztva, pont belefér az idődbe, ha egyik nap egyik, másik nap másik részét csinálod meg. Ráadásul ha belejössz utána magadtól is csinálhatod a kedvenc zenéidre, így nem olyan monoton.
2009. nov. 17. 12:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én Béres A. Nyerj időt dvdre (30-35perc) nyomulok itthon, kisfiam meg közben rajtam ugrál, ez a nehezített mód :)
2009. nov. 17. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Rubint R. Add önmagad (2.DVD) nagyon bevált! 2x20 perc, külön-külön is végezhető.
2009. nov. 17. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Réka kismama tornája nagyon jó, akkor is, ha nem vagy terhes, 3*20 perces, csak hasazás nincs benne.

Alexandra Vitalitás dvd-je 60 perces torna, de szét lehet bontani 20 percesekre.

Alexandra Változz vissza! tornája 31 perces.

Ezek közül egyik se ugrálós, hanem "lábemelgetős", én ezeket szeretem, 20 perc bőven elég is.

2009. nov. 17. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem Rubint Réka Add önmagad 3. vált be, Szandrától meg az Új kihívás. De amit 100%-ig végig tudok csinálni, és már 5 nap alatt látszik az eredmény, az Bíró Ica Testszépítés 7. DVD-je.
2009. nov. 17. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a Béres A. Détár E. páros Változz vissza Dvd-jét használom. Kifejezetten szülés utánra találták ki.
2009. nov. 18. 09:54
 8/8 anonim válasza:

Szeretnél fogyni akkor ne a Rubin Rékát kövesd!Meg az egyéb ilyen sztárokat.Keveset egyél,naponta gyalogoljál nagyobb távokat (30m)kb de a lényeg az hogy rendszeresen mozogjál.

Egyébként néha ehetsz édességet attól nem lesz semmi poci.

Csak az életkedved javul.Sok sikert.Én ~130kg vagyok és boldog vagyok így.22y

Egyébként én törtem fel a Game Maker 8 programot.

2010. máj. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!