Hogyan tudnék úgy fogyni/diétázni, hogy közben ne apadjon el a tejem? Mennyit szabad ilyenkor havonta fogyni?
Én nem eszik emmit amiben cukor van, helyette édesítőt vagy gyüm. cukort használok.
Próbálom este nem telezabálni magam.
És nem reggelizek, mert ha reggel eszem,akkor délben éhesebb vagyok, mintha nem ettem volna.
Csak 6-7 kilót szeretnék lefogyni, álomcél a 60 kg elérése.
22 hónapja szoptatok
Szia!
Hetente 0,5-1 kg fogyástól tutira nem apad el a tejed.
Kevesebb szénhidrát, főleg finomliszt és cukor, de nem szabad teljesen száműzni sem, csak inkább az egészségesebbeket kell előnyben részesíteni.
Semmi cukros üdítő, csak ásványvíz, napi 2-3 liter.
Kipróbálhatod azt is, hogy éhgyomorra és étkezések előtt iszol egy pohár citromos vizet, ez is segíthet.
Ja és egy nagyon jó dolog: a sütőzacskó!
Bedobálsz befűszerezett husikat, zöldséget, hagymát, amit akarsz, bekötöd, megszurkálod a tetejét és be a sütőbe. Amíg sül, addig kifőzöl egy zacskó gyors barna rizst, amit tálaláskor meglocsolhatsz olívaolajjal. Kb. 40 perc az egész és ennél finomabb kaját, ami egészséges és nem hizlaló, nem sokat tudok!
14 hónapos kisfiam is imádja, ráadásul a zöldségek annyira megpuhulnak, hogy villával simán szétnyomhatóak lesznek, mégis bennük marad a sok vitamin.
De azt is vedd számításba, bár nem vagyok otthon a fogyókúrákban, hogy ilyenkor a zsírt adod le, és az tárolja a méreganyagokat. és ha elégeti a zsírt a szervezeted, akkor felszabadulnak a méreganyagok, amik bekerülnek az anyatejbe. És a zsír elégetése során is keton keletkezik, ami szintén káros.
Nem kerestem vissza, de én úgy emlékszem., a méreganyagok felszabadulása miatt nem ajánlják a fogyókúrát és nem a tej elapadása miatt.
Első vagyok megint. Igazság szerint, nekem 30 kiló feleslegem volt, így az elején könnyen megy lefelé. Meg arra is gondolok, hogy pont a szoptatás ami rásegít, mert ugye szopi alatt sokan nagyon gyorsan lefogynak. Én eddig zabáltam. Ez az igazság. (A 30 kiló nem most jött fel, mielőtt valaki kiakadna, hanem már a terhességet is túlsullyal kezdtem, és szülés óta kb 2-3 kiló ragadt még rám)
Ezt a méreganyagos dolgot én is hallottam, de nem hiszem hogy olyan sok átkerülne a tejbe, hogy az káros lenne, főleg hogy az én babám, már csak konfortszopizik, mert amúgy már mindent eszik, csak kb napi 30x kéredzkedne a cicire, 2-3 percre. Meg ugye mi van akkor azokkal akik 1-2 hónap alatt 20 kilókat fogynak a szoptatás miatt.
Amúgy majdhogynem biztos vagyok benne hogy mostmár lassulni fog a fogyás üteme nálam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!