Ujra lehet kezdeni az életet 3 hónapos babával?
Figyelt kérdés
Sztetek?"Apát" nem érdekeljük...így elköltöztem!+ hós a babám sztetek előlről lehet babával kezdni mindent?Akár később lesz párom is?Ez lehetséges?Most olyan elképzelhetetlennek tünik:(2013. nov. 9. 22:19
1/13 anonim válasza:
Igen.Ha nincs a nevén a gyerek. Mert ha a nevén van a gyerek, akkor ki vagytok szolgáltatva minden jöttment ribinek.
2/13 anonim válasza:
3 hónapossal nem hiszem az még nagyon pici, mondjuk szerintem még nem is annak van itt az ideje. Később meg persze, ma már rengetegen vállnak el, ha türelmes vagy és mondjuk nem gond, hogy neki van van mondjuk gyereke akkor én biztos vagyok benne.
3/13 anonim válasza:
Szerintem igen, de most már a gyerek legyen az első számodra, ne a pasik, bulik stb.
4/13 anonim válasza:
Majd olyan négy év múlva esetleg ezen elkezdhetsz gondolkodni szerintem. Addig nem is nagyon fogsz ráérni...
5/13 anonim válasza:
Az eleje nagyon nehéz, de fel a fejjel. Nekem két gyerekkel is sikerült. Még pirinyó a baba, most koncentrálj rá és magadra is mindenképp, hogy pihenj, sétálj, aztán majd idővel megoldódik ez is.
6/13 anonim válasza:
ne a pasikon járjon az eszed, most a pici az első. törődj vele, élvezz minden pillanatot, mutasd meg neki a világot.
ha nyitott vagy, akkor a pasi is jön idővel.
anyum is akkor maradt velem egyedül mikor 2 hónapos voltam. tudom, h iszonyatosan nehéz volt neki, de tapraállt. sokat nyomott a latban, hogy a nagyszüleim segítettek neki, és mindenben mellette álltak. lett egy nagyon aranyos, kedves nevelőapám is 4 éves koromra. nagyon tisztelem anyumat azért, h abban a nehéz időszakban is helyt állt, és nem hagyta el magát. mindent megadott, sokat foglalkozott velem.
7/13 anonim válasza:
talán meg kellett volna gondolni kétszer, hogy kinek szülsz gyereket.
8/13 anonim válasza:
7: Talán a férfiaknak is meg kellene gondolni, hogy ha gyereket csinálnak, az meló... Az enyém akkor találta ki, hogy mégis élni akar inkább, amikor terhes voltam a másodikkal. Az első gyerek után is még normális volt.
9/13 A kérdező kommentje:
Persze nem is most gondoltam...Mindenem a kisfiam és igen sajnos meg kellett volna gondolom...sajnos igy alakult az életem...3 évet voltunk együtt nem gondoltam volna hogy ilyen....
2013. nov. 9. 22:48
10/13 anonim válasza:
A teherbe rakáshoz én úgy tudtam, hogy két ember kell.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!