Ki volt itt rossz gyerek, és milyen rosszaságokat csinált?
Asszem én rossz gyerek voltam :D Az oviban mindig a fiúkkal bandáztam, nem volt ritkaság, hogy összeverekedtem másokkal. Emellett sértődős is voltam, ha valaki csak csúnyán nézett, ott már világvége volt.
Otthoni húzásaim közül ami nagyon megmaradt bennem, az az volt, hogy körömlakkal kipingáltam a falat, olyan 6-7 évesen. Meg hát a szófogadás sem volt az erősségem.
Általánosban meg arra emlékszem, hogy abból lett állatni nagy botrány, hogy a napköziben bekentem folyékony szappannal az ablakot, mindezt annyi idő alatt, amíg a tanár kiment mosdóba :D Bár nekem igazából eszembe sem jutott abban a pillanatban, hogy rosszaságot csinálok, egyszerűen csak olyan szépen kenődött a szappan, aztán persze utólag elgondolkodtam rajta, hogy na jó, de hogyan fogom én ezt innen eltüntetni?
Ja, még egy. Egyszer habfürdőt öntöttem a szökőkútba. Tiszta hab volt a fő utca, 2 napig habzott.
Utlsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!