Szerintetek melyik a rosszabb: egy rossz evő vagy egy rossz alvó gyerek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 12:12
1/16 anonim válasza:
Szerintem a rossz evő rosszabb.
3/16 anonim válasza:
Szerintem a rossz alvó. A kislányomnak volt egy időszaka, amikor se nem evett, se nem aludt, a nem alvása sokkal jobban kikészített.
5/16 anonim válasza:
:-) Az én 11 hónapos kislányom nagyon rossz evő 2 hónapos kora óta. nagyon sokat sírtam miatta fél éves koráig csak álmában tudtam etetni ébren egyáltalán nem. Katasztrófa volt. Na most kb. egyhónapja vmivel jobban eszik, vitamint kezdtünk el szedni és az sokat segített. Azóta meg sokkal rosszabul alszik. Addig is kelt 5ször éjszaka deazóta vagy tíz-tizenötször. Szóval mind a kettőt tapasztaltam, de az rossz evése engem jobban megviselt.
6/16 anonim válasza:
Rossz evő. Rossz alvásnál nem kell félned, hogy beteg lesz tőle.
7/16 anonim válasza:
Attól függ. Nappal a rossz evő, éjjel a rossz alvó. :-)
Nekem is egyszerre volt rossz evő és rossz alvó a lányom, éjjel-nappal idegeskedtem miatta.
Szerencsére 3-4 éves korától megoldódott mindkét probléma.
8/16 anonim válasza:
A rossz evőt nem értem. Ha egyáltalán nem eszik semmit, akkor orvos, mert beteg. Ha csak keveset eszik, de egészséges, akkor pedig életbe lép a "gyerek úgy még nem halt éhen, hogy étel volt előtte".
9/16 anonim válasza:
"Rossz alvásnál nem kell félned, hogy beteg lesz tőle."
Végül is csak az idegrendszere nem fejlődik rendesen...
10/16 anonim válasza:
gondolom a rossz evő azt jelenti hogy válogatós, de ez alakul, változnak folyamatosan, éhen nem hal, lehet neki adni vitamint stb
szóval szerintem a rossz alvó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!