Most én vagyok a rossz? Elegem van, és a férjem sem ismeri el hogy ő rontotta el!
Kislányunk 3éves és az apja borzalmasan elkényezteti,szinte mindent ráhagy a gyerek nem hallgat rá,hiába szól rá kineveti!
Én ha hangosabban rászólok a gyerekre,már megkapom hogy nekem nem való gyerek.:( Az alvás szenvedés! Pici kora óta az apjával alszik el. Eleinte ez tetszett a férjemnek,sőt ő akarta de már egyre terhesebb számára. Sokszor megkapom hogy én miért nem vagyok képes aludni a gyerekkel?! Én meg mondom hogy nem én szoktattam rá,és egy ennyi idős gyereknek már nem kéne ezt csinálnia! Most is még fél 10-kor ugrál dübög nálam meg elszakadt a cérna,és beküldtem a szobájába. A kisasszony meg persze előadta a műhisztit,az apja meg engem tol le hogy mit kiabálok a gyerekkel!
Ha ketten vagyunk teljesen más,de ha itthon van az apja kezelhetetlen!:(((
Mit kéne tennem???
veletek van a baj, nem a gyerekkel!
közösen vállaltátok a gyereket, közösen neveljétek. nem te így, férjed meg amúgy.
üljetek le és beszéljétek meg. addig rágjátok a témát míg közös nevezőre nem juttok!
nem baj ha apával alszik, az se ha egyedül, csak értsetek egyet és a gyerek felé is azt kommunikáljátok, ne szekírozzátok egymást!
egyébként 3 évesen nagyon jól meg lehet értetni a gyerekekkel, hogy márpedig ez van és pont. ha következetesek vagytok, akkor ő is beletörődik, de ehhez az kéne, hogy ne egymás mellett neveljétek hanem együtt
Mindenképp meg kell ezt beszélned a férjeddel, a kettős nevelés nem vezet eredményre.
Sokan azt tartják, a gyermek 4 éves koráig kapja meg az alapokat. Így, hogy az egyik szülő többet engedett meg, s a gyerek kijátszhatott titeket egymás ellen, már sokkal nehezebb dolgotok lesz vele a jövőben. Fő a következetesség a nevelés terén, mindkettőtöknek ugyanazokhoz az elvekhez kéne tartani magatokat.
Igen velünk van a baj,csak a férjem egyáltalán nem partner abban hogy beszéljünk! 1000x próbáltam már,de nem érti mi a rossz ebben.
Nekem sem azzal van bajom hogy vele alszik,hanem azzal ha már megunja vagy aznap éppen nem akar engem csesztet hogy most én. Holott én már az elején megmondtam hogy én nem mert nem kicsi már,és amúgy is......
Az apja órákat "elkönyörög" neki hogy fejezzen be valamit,én meg egyszer rászólok akkor abbahagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!