Mikor/Hogyan tanultok pici babátok mellett?
Figyelt kérdés
lassan szigorlatozom/államvizsgázom. Kíváncsi lennék, hogyan készületetek ezekre a dolgokra kicsi baba mellett?(egy kis erőt merítenék belőle)2009. nov. 16. 15:40
1/4 anonim válasza:
Húú, nehezen. Mondjuk az én fiam már nem baba, 2 éves, és én meg most vagyok elsőéves egyetemista. Viszont amíg otthon voltam vele két évig, addig is tanultam, akkor érettségiztem (valahogy csak akkorra lett fontos). Elsősorban akkor tanultam amikor aludt. Ha már úgy érzetem, hogy nagyon összecsapnak a hullámok, akkor megkértem anyukámat, vagy a fiam keresztanyját, hogy foglalják már le egy kicsit valamivel, vagy vigyék el sétálni. Mondjuk ez nem sokszor volt. Így két év alatt rászoktam a napi 5 óra alvásra, ami gondolom nem túl egészséges, de hát már nem is érzem furának.
2/4 anonim válasza:
Szia!
6 hónapos volta a fiam, amikor másoddiplomáztam. Az előtte való 1-2 hónapban voltak ugye az utolsó rázós vizsgák. Nehéz volt, pedig sok segítséget kaptam. Anya gyakran elvitte pár órára, este a férjem igyekezett tartani a frontot. A fiam hasfájós volt és rossz alvó, ezért ha egyedül voltam nem tudtam tanulni. (Esetleg amíg szoptattam megnéztem pár oldalt, de az nem volt valami hatékony!) Neked van segítséged? Úgy könnyebb lenne. Én nem tudom, hogyan boldogultam volta anya és a férjem nélkül.
3/4 anonim válasza:
Hát nem egyszerű, az én lányom 3 éves a fiam pedig 1. Semmi segítségem nincs, mert sajnos senki nem lakik a közelünkbe, hogy amig tanulok elvinné őket egy kicsit. Én mindig este tanulok amikor elaludtak, aztán amíg birom. Ez az utolsó évem, remélem hamar itt lesz az évvége :)
4/4 A kérdező kommentje:
Segítségem csak hétvégén van. A férjem dolgozik és ő is tanul. Este meg már hulla fáradt vagyok, de azért nekiülök.
A házimunka meg szerencsére (?) nem szalad el.
Köszönöm a válaszokat
2009. nov. 17. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!