Tanultok babátok mellett?
Én most készülök diplomavédésre, záróvizsgára... 7,5 hónapos a babám, akkor tanulok, amikor alszik, ill. este. Nem könnyű, nem patyolattiszta a lakás, de elmegy. Csak a legszükségesebbeket csinálom meg, mindig valami kicsit. Főzésnél, mosogatásnál kint van velem a szőnyegen, vagy az etetőszékben, ennyit azért ki szokott bírni. Porszívózni heti 2x szoktam, hétvégén pedig a többit, ha apa is itthon van és lefoglalja a picit. Régebben ő hozott nekem ebédet is, de már kezdünk leszokni róla, most már az is megy, és délelőtt megyünk vásárolni. Más segítségem nincs, apa is dolgozik napközben. De már alig várom, hogy végre befejezzem a sulit, mert elég fárasztó és lassan haladok, főleg, hogy most sem aludt a "Drágalátos" :), csak 40 percet! :(
Szerintem is csak akaraterő és kitartás kérdése. De eljárni nem tudnék órákra, tehát csak olyan jöhet(ne) szóba, amihez elég az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!