Tanultok babátok mellett?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy akinek pici babája van,van-e ideje arra, hogy esetleg tanuljon illetve egyetemet végezzen..2009. márc. 4. 13:35
11/12 anonim válasza:
Szia! Sajnos bébi mellett nem könnyű tanulni, de munka mellett se könnyebb. Én mindkettőt tapasztaltam, nagy kitartás kell hozzá. Én munka mellett kezdtem a jogi egyetemet, és most a 4. év második félévének álltam neki, 4 hónapos a kisfiam. A mostani vizsgaidőszakban férjemmel együtt jött velem (akkor 7 hetes volt) a vizsgákra (lakhelyemtől 170 km), hajnalban keltünk, szoptattam, utaztunk, vizsgáztam, aztán megint etetten egy nagyáruház parkolójában. Úgyhogy nem volt könnyű. De meg lehet csinálni.
12/12 anonim válasza:
Én is izgulok, mert most kezdek egy tanfolyamot-távoktatásos rendszerben (1 éves), havi 1 szombat, vagy 2. Kiváncsi leszek, hogy fog menni, de ezért már fizezek (nem úgy mint anno a diplomámért), igaz ezen a tanfolyamon a gyeden, gyesen lévők 50% kedvezményt kapnak.Ja, és 10 hónapos a lányom, a tanfolyam ideje alatt apukára lesz bízva, vizsgák előtt szintén apuka és a nagyszülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!