Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Merjünk babát vállalni ilyen...

Merjünk babát vállalni ilyen anyagi körülmények miatt?

Figyelt kérdés

van egy kocka házunk,amit most ujitunk fel. de elég lassan halad,mert saját erőből csináljuk. van egy 2 milláskocsink,amit még 1 évig kell törlesztenünk.

nekem nnincs munkahelyem. a férjemnek van . 15.000ft ot keres. szerintetek belelehet vágni a babába?vagy várjunk még jobban áll a ház?

2008. júl. 8. 21:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. igazatok van.
2008. júl. 9. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad várni, mert hiába keres az ember többet, ha többe kerül minden. Én 7 évvel ezelőtt jobban kerestem, mint most, és ugyanott vagyok. Egy biztos, hogy olyan párja legyen az embernek, akivel komolyan gondolja az együttélést, a családot.
2008. júl. 9. 15:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk sem a legjobb volt az anyagi hátterünk amikor teherbe estem. És lám mostmár 8hós és mindene megvan. Szeretet,étel az asztalon,figyelmesség egyebek. Figyi! és egy újszülöttnek 3dologra van szügsége:anya melege,szeretet és anyatej. Szerintem vágjatok bele. Reméljük hamar sikerül teherbe esned :)
2008. júl. 10. 13:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia. Én is sokat gondolkodom ezen. A párom és én is 70 ezer forintot keres (sajnos olyan megyében élünk, ahol messze elmaradnak a fizetések a nyugatabbi, vagy Budapesti bérekhezt képest, de ez a mi problémánk..) Szóval negyvenöt leszek, mire a lakás ki lesz fizetve, akkor meg már ugye lehet kicsit késő az első babához. Tehát kevesebb, mint 140 ezer forintból kell majd fizetnünk a lakáshitelt meg a rezsit és azon felül még élni is. Hát nem könnyű. De én még mindig azt mondom, hogy ki fogunk tudni jönni valahogy belőle. Le kell mondanunk maj egy csomó nélkülözhető dologról, amire most még költünk, de ez egy csöppet sem zavar.. Nem ez a lényeg. Szóval, ahogy írtad, nem is olyan rossz a helyzetetek, vannak nálatok sokkal rosszabb anyagi helyzetben lévő családok is és ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem, ha tényleg komolyan gondoljátok, nyugodtan belevághattok. Még csak annyit, hogy nekünk sem lesz tökéletes a lakásunk, ha jön a baba, de előttetek az élet, hogy renbe rakjátok, lehet, kicsit lassabban, de szerintem arra is sort tudtok keríteni később is...:-)
2008. júl. 10. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Bocsi:keresünk
2008. júl. 10. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!