Olvastam olyat, hogy a baba nem volt hajlandó szopni, nem akarta elfogadni a lefejt anyatejet sem. Így az anyuka kénytelen volt tápszert adni a babának.
Vagy az anya nem akarja, hogy a cicije tönkremenjen a szoptatásban, ilyet is hallottam már.
2013. nov. 5. 14:16
3/20 anonim válasza:
Nem attól jó vagy rossz anya valaki, hogy szoptat vagy tápszert ad.
2013. nov. 5. 14:23
4/20 anonim válasza:
Szóval nem a saját szépségemet, vagy kényelmemet helyezem előtérbe! 1-es
2013. nov. 5. 14:23
5/20 anonim válasza:
Volt tejem, mégsem szoptattam, DE anyatejet kapott a fiam amíg volt...utánna tápszert.... mert nem volt hajlandó cicizni, még a csecsemős nővér sem tudta mellre tenni, és később sem sikerült..
Nálam ott kezdődik az anya:.....hogy SZERETEM, FÉLTEM, ÓVOM....... mert egy anya nem csak vérszerint lehet anya, az is anya aki örökbefogad.
2013. nov. 5. 14:24
6/20 anonim válasza:
5-ös ez akkor igaz ha nincs más választás, csak a tápszer
2013. nov. 5. 14:24
7/20 anonim válasza:
7-es igazad van, nem a szoptatás a lényeg, hanem az anyatej. Én is így gondolom persze... 1-es voltam
2013. nov. 5. 14:27
8/20 anonim válasza:
Pedig az anyaságot nem a szoptatásban mérik. Ennél sokkal fontosabb dolgokat kell megadni egy gyermeknek ahhoz, hogy valaki jó anyának nevezhesse magát. Én két hétig tudtam szoptatni, azt is csak pótlással. Őszintén szólva mikor elapadt a tejem a legkevésbé sem lettem ettől szomorú. Csináltam amíg tudtam, de nem szerettem én sem. Boldog, kiegyensúlyozott, egészséges, gyönyörű 17 hónapos fiam van és nekem ez a fontos.
2013. nov. 5. 14:28
9/20 anonim válasza:
Itt a lényeg: csináltad amíg tudtad! Hiszen te is a lehető legjobbat akartad a gyerkőcnek!
De aki alapból a saját kényelme miatt nem szoptat, hanem tápszerezi a gyerekét... hát nem sokba nézem!
1-es voltam
2013. nov. 5. 14:30
10/20 anonim válasza:
10-es vagyok. Igen, csináltam amíg tudtam, de az is igaz, hogy nem facsartam ki magamat (ilyen olyan tea, bogyó, állandó mellen lógás ás társai), csak hogy még 2 hétig tudjak szoptatni. Én továbbra is állítom, hogy a szoptatásból vagy nem szoptatásból nem lehet megítélni, milyen anya valaki. Azt pedig egyenesen felháborítónak tartom, hogy egy bármilyen okból nem szoptató nő anyaságát idézőjelbe tegye valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!