Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek milyen futóbiciklije...

Kinek milyen futóbiciklije van? Érvekre és ellenérvekre lennék kíváncsi ha van valakinek olyan például amit belinkelek!

Figyelt kérdés
[link] vagy [link] Ezeken gondolkoztam a lényomnak szeretném karácsonyra!Köszönöm a segítségeteket!
2013. nov. 4. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Olyasmink van mint a második,teljesen egyszerű,strapabiró kis járgány. A fiam imádja,ha tehetné benn is azzal közlekedne. Bár mi kaptuk ajándékba,de ha én venném is ilyesmit vennék.
2013. nov. 4. 15:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
2013. nov. 4. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekünk fa futóbiciklink van, nagyon szereti a kisfiam. Azért vettünk ilyet és nem fémet, mert jobban tetszett.

Ilyenünk van:

[link]

Egyik ismerősünknek olyan tanulóbiciklije van, mint a második linken. Ő is nagyon szereti.

2013. nov. 4. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 2. válaszoló!
2013. nov. 4. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Az első gyerkőcnek mi is fabicajt vettünk, mert jobban tetszett. De eltört, mindkét kereke úgy elkopott, hogy defektes lett és cserélhettük, és még 1 éves sem volt a bicikli. Pedig nem a legolcsóbb vacakot vettük meg. Végül kihúzta 2 évig a bicikli, addigra az ülése is teljesen tropa lett (kiszakadt a szivacs és meglazult a csavar).

A tesó így már nem tudta megörökölni sajnos. Eladni se tudom, dobhatom ki a kukába.

A tesónak tanulóbiciklit vettünk, én azt ajánlom mindenképp.

2013. nov. 6. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál ilyen későn!Ha megkérdezhetem milyen szín van nektek!A facebookon olvastam a honlapjukon egy hozzászólásban,hogy kifakult a színe a kéknek!
2013. nov. 6. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:

a másodiknál a nyeregcső nagyon rövid,bár lehet hozzá venni hosszút is,de az plusz pénz ugye.

meg ennél alapbol nem lehet tul magasra emelni a nyerget.

Nekünk spartan van,és az 1m magas fiamnak még bőven jó,még tudunk is emelnbi rajta ha kell.

2013. nov. 7. 08:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi egy éve használjuk a tanulóbiciklit (79 centisen kezdtük, most 100 centis a fiam), teljesen meg vagyunk vele elégedve.
2013. nov. 7. 08:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekünk zöld van és tényleg fakult valamennyit.

A plusz hosszú cső pár száz forint, nem olyan gáz, viszont ez a tanulóbicikli olyan bazi könnyű, hogy simán a gyerek után lehet cipelni, ha megunja...

2013. nov. 7. 16:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt és segített!Hát én rózsaszínt szeretnék remélem nem lesz fehér ha kifakul?
2013. nov. 7. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!