Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek ilyen játéka már?

Van valakinek ilyen játéka már?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet szeretnék karácsonyra a 3 éves lányomnak. De a kép alapján nem tudom, hogy a ruhák, amik válthatóak rajta, azok műanyagok-e, és csak fel kell csippenteni, vagy rendes kis anyag ruhák? Valamint a haja is műanyag-e?

2013. okt. 26. 08:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem így a kép alapján műanyag ruhanak tűnik es rendes hajnak. Sokféle Polly létezik, a lányomnak mindenféle változat van, műanyag mágneses ruha, szilikonos ruha, textil ruha, rendes hajú baba, műanyag hajú baba. Szerintem ekkora gyereknek jobb a műanyag ruhás, mert a szilikonost meg nehezen tudna raadni, es könnyen el is szakad a pantoknal. A 4 éves lányom is inkább csak a műanyaggal jatszik, a szilikonos ruhanal nekem kell segíteni feladni.
2013. okt. 26. 09:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Habár újra megnezve lehet hogy szilikonos, mert a műanyag csiptetos kettőből áll, külön van az eleje es a hátulja, a képen pedig egybe van a ruha.
2013. okt. 26. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!