Lesz-e idén novemberben is 50%-os játékvásár a Tescoban?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 13:02
2/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Arra a játékvásárra gondoltam ami tavaly volt. Egy bizonyos napon játékvásárláskor az 50 %-át kuponban visszakaptuk amit később levásárolhattunk. Bármelyik játékra vonatkozott nem csak az újságban szereplőkre.
2013. nov. 5. 13:14
3/12 anonim válasza:
Nálunk 12-én lesz, 40%-át adják vissza kuponban, de ez az újság nem minden városban érvényes.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kérlek nézd meg, hogy Szegedre érvényes-e ? Ha igen, akkor hány órától?
2013. nov. 5. 13:48
5/12 anonim válasza:
3-as válaszoló merre laktok?Melyik tesco?
6/12 anonim válasza:
12-én lesz ez a 40%-os kuponos történet, 6 és 22 óra között érvényes az ajánlat.Legalább 7500ft értékben kell vásárolni hozzá, akkor érvényes, decemberben 2 részletben vásárolható majd le. Nincs külön részletezve, hogy mely városokra érvényes, úgy van írva:Az ajánlat ... a Tesco hipermarketekben ill. a készlet erejéig érvényes. Tehát szerintem az összes Tescoban lesz ez.
7/12 anonim válasza:
6os vagyok. Most látom, az újság hátoldalán van pár város felsorolva, ahol érvényes, Szeged is köztük van. Szeged-Rókusi krt., Szeged-Szabadkai út.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2013. nov. 5. 14:18
9/12 anonim válasza:
Ti mikor mentek vásárolni?Érdemes reggel 6 és 7 közt odamenni vagy egymást tapossák majd az emberek? Tavaly azért jó volt hogy késő délutánra tették, mert odamentünk a kezdés előtt fél órával, kiválasztottuk a játékot, de már akkor is sokan voltak, most viszont nyitásra nem akarok odamenni, fél 7körül gondoltam, de szerintem most többen lesznek,mivel csak 1nap lesz, nem úgy mint tavaly,hogy 2 este zajlott és ha egyik nap el is fogyott amit kinézett valaki, másnap ment, de most gondolom mindenki reggel megrohamozza a játékokat nehogy késő legyen.
10/12 anonim válasza:
Bocs az offért!Ilyenkor milyen kupont küld a Tesco?Olyat amivel mindent lehet vásárolni vagy csak saját márkásat stb?Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!