Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 10. 04-én érkeztek be a...

Ha 10. 04-én érkeztek be a MÁK-hoz a gyes igénylő papírjaim, akkor novemberben már kaphatok gyest?

Figyelt kérdés
10.08-tól lennék jogosult a gyesre.
2012. nov. 6. 07:17
 1/9 anonim ***** válasza:
szia biztos hogy kapsz de lehet hogy már ebben a honapban is a szülés napjátol jár
2012. nov. 6. 07:44
 2/9 anonim ***** válasza:
45%
Mivel november hónapra mar megvolt a kiutalás október végén az ünnep miatt, majd csak decemberben fogsz pénzt kapni.
2012. nov. 6. 07:46
 3/9 anonim ***** válasza:

"Mivel november hónapra mar megvolt a kiutalás október végén az ünnep miatt, majd csak decemberben fogsz pénzt kapni."

30 nap az elbírálási határidő, utána utalják, akár hóközi utaláskánt is. Érdemes telefonon "zaklatni" a MÁK-ot, meggyorsítja az ügyintézést.

2012. nov. 6. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:

"szia biztos hogy kapsz de lehet hogy már ebben a honapban is a szülés napjátol jár"

Egész pontosan a szülés hónapjára teljes havi jár, akkor is, ha 30-án születik a baba.

2012. nov. 6. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Mióta van hókozi utalás a MAKnal???
2012. nov. 6. 08:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már kellett volna kapnod most mikor az ünnep elött utalták és egész hónapot.Nekem 10.30-án született a lányom,11.hó 6-án adtam be a papírokat és 24-én már küldték a 10.havi pénzt.utólag fizetnek.
2012. nov. 6. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok ez tavaly volt.
2012. nov. 6. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

TEgnap a Máktól azt a választ kaptam, hogy a hét végén kapom meg a határozatot, és hogy tegnap kiutalták a pénzt, amit ma meg is kaptam.

2012. nov. 7. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mióta van hókozi utalás a MAKnal???"

Négy éves a nagyobbik lányom, és az első Gyes+csp hónap közepén jött, a kisebbik lányom 3 és, és neki is hó közben jött az első csp.

2012. nov. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!