Játékvásár a t*coban?
Figyelt kérdés
Milyen vásárlási utalványban adják vissza az összeg felét: 100%ban levásárolható v a szokásos, ha vásárolsz 500ért akkor elengednek 100 ft-ot?2012. nov. 24. 13:58
1/11 anonim válasza:
100%-ban levásárolható kupont kapsz. Bármit vehetsz rajta. Én tegnap voltam, és ha rászánod magad, akkor számítsz óriási tömegre.
2/11 anonim válasza:
Ha mondjuk 10.000,- forintért vásárolsz játékot, akkor 5.000,- forintért kapsz utalványt, amin bármit vehetsz. Szerintem nem volt a Tesco igazán felkészülve, mert nálunk már az utalvány is elfogyott tegnap este hétkor, kézzel írott cetliket osztogattak, ami blokkal együtt érvényes. Ja, és az emberek egymást taposták.
4/11 anonim válasza:
Még ma. Én is el akarok nézni este:D
5/11 anonim válasza:
Ma tegnap 100ft-os kuponokban kaptam vissza az összeget. Mi lesz majd a beváltásnál? Itt is gyilkolás volt a játékokért, az emberek a keresettebbeket egymás kosarából emelték ki, amikor nem néztek oda. Botrányos volt!!
6/11 anonim válasza:
hát ez nagyon gáz...komolyan szégyen mire képesek az emberek egy jó kis marketingfogás miatt...és mindezt miért??mert készülünk a "szeretet ünnepére"...
7/11 anonim válasza:
Egymás kosarából? Hát ez tényleg durva.
8/11 anonim válasza:
Errôl eszembe jut az a Swarzi film, amikor beigéri a fiának a Turbo Man-t és tûzön-vízen megpróbálja megszerezni:-))))
9/11 anonim válasza:
Az egész egy nagy átb.szás. Mindent a duplájára emeltek. Pl. disneys figurák az auchanban 2800, míg itt 5000, aminek a felét visszakapod utalványban. Jó nagy akció! Sz.metek.
10/11 anonim válasza:
Amiket én vettem, annak nagyjából (pár száz forint eltéréssel) mindenhol annyi az ára:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!