Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy jut időtök magatokra...

Hogy jut időtök magatokra baba mellett?

Figyelt kérdés
Én kivagyok, babám 10 hónapos, nincs segítségem, legközelebbi rokon 150 km-re de mind dolgoznak. Anyukám már meghalt 25 éve. Párom sokat dolgozik, hétvégén is. Nincs idő magamra. Egy napra 4-5 óra alvás jut. Mosok főzök minden nap. Takarítok, minden házimunkát én csinálok. Szülés óta sosem voltam még távol a babától sajnos. Már ott tartok hogy kiabálok vele ha bekakál. Meg is ütöm a fenekét néha. Nem akarom bántani de kivagyok. És még 2 gyereket szeretnék. De ez az egy felnevelése sem megy. Úgy érzem megfulladok...nem bírom már...Ti hogy élitek át azt hogy nincs semmi idő magatokra? Hogy szakítotok időt magatokra? Kire bízzátok a kicsit? Mikor kapcsolódtok ki? Hogy alszotok 8 órát egy nap? Hogy oldjátok meg hogy teljesen egyedül legyetek napi egy órára?

2013. nov. 5. 01:15
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Ha most szakszerű segítséget kap, lehetőleg orvosit, akkor nem hiszem, hogy nagy baj lesz, bár valóban nem vagyok jós :( Én tényleg csak segíteni szerettem volna a tanácsaimmal és nem ártani :( Én úgy gondolom, hogy ha valakinek tiszta a tudata és magától felismerte, hogy segítségre van szüksége, akkor kezelhető a problémája, ha kell akár antidepresszánssal. Vagy akár Apuka maradna a babával és anyuka menne dolgozni. Kívánom, hogy a kérdező sorsa úgy alakuljon, ahogyan a gyermekének és neki a lehető legjobb.
2013. nov. 7. 19:51
 32/34 anonim ***** válasza:
nekem összeszorítottad a szívemet! ne bántsd kérlek a picit...tudom, hogy milyen amikor totál ki van az ember én is egyedül vagyok távol a rokonoktól, de ne a kicsire vetítsd ki a tehetetlen dühödet...ezzel csak ártani fogsz neki...engem (testvéreimet) vertek a szüleim kiskoromban tudom miről beszélek. nem akartak ők sem rosszat, csak ki voltak..4 gyerek panelban..mostmár persze ezerszer megbánták, de sajnos nem mindegyikünk tudta feldolgozni ezeket az élményeket. mi is "csak" ilyenekért kaptunk, mint a te babád..sokszor már elég volt egy kis nyikkanás is-hisz anyu feszült volt, meló, háztartás, gyerekek és eldurrant az agya...örökké belém égett az a tehetetlenség, hogy kicsi vagyok és védtelen. ezért magamban keresem a hibát, amikor nem tudom ellátni a dolgokat, nem a kis egyévesemben. hallgass ránk, sok hasznos infó elhangzott itt, keress megoldásokat, amivel enyhítesz a terheken, szervezz másképpen. pszichológiát hallgattam az egyetemen, ezek az évek fogják megalapozni nem csak a világhoz való viszonyát, de a társas, szociális kapcsolatait, szexuális attitűdjeit. a te melegséged, gondoskodásod az ő fészke, ne vedd ezt el tőle. segíts magadnak, hogy a legtöbbet adhasd neki, meglátod rendbe jön minden!
2013. nov. 7. 22:11
 33/34 anonim ***** válasza:
44%
Hány éves vagy te?Mert,hogy nem nőttél még fel egy gyerek felnevléséhez az biztos. :(
2013. nov. 8. 19:15
 34/34 anonim ***** válasza:
Eltelt 9 év..hogy vagytok azóta, hogy alakult a sorsotok?
2022. szept. 3. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!