Egy pici gyerek mellett enyhülni fog a depresszióm?
Á, csak valami terhesség alatti depi volt. Kb. 1 hét alatt túl voltam rajta. Még szülés előtt egyszer rámjött, mert úgy éreztem, nem fog ez nekem menni. Nyomasztott, hogy innen kezdve mindenki beleszólhat a kutyás életembe, az anyóstól kezdve a védőnőn keresztül mindenki...
Mindegy, a lényeg, hogy a szülés óta a fellegekben járok. Imádom ezt a kiscsajt, pont ma mondtam a férjemnek, hogy életemben nem nevettem annyit, mint mióta a kislányunk velünk van. Akkora egyéniség! 14,5 hónapos. Egy igazi hóhányó! Semmiféle szülés utáni depresszióm nem volt. Soha nem élveztem annyira az itthonlétet, mint mióta Vele vagyok itthon. Minden percért hálás vagyok, mióta itt van velünk. A kutyákkal is egész jól alakult a helyzet, elfogadták, ki jobban, ki nehezebben. Nagyon figyelek, 10 hónapos koráig csak a karomban találkozhatott velük, most viszont már vígan elmászkál köztük, bár állandó felügyelettel. Egyedül egy percre sem lesz együtt kutyával. A legkedvesebb kutyim egyenesen imádja. Szerintem első perctől úgy gondolja, hogy a baba valami közös ügyünk, mint minden az életben már 11 éve. Mondtam a férjemnek, szerintem azt hiszi, hogy a közös kölykünk:) A kisbabám már most nagy kutyás, nem lesz egyszerű megértetni vele, hogy nem minden kutyában bízhat ennyire meg. A lényeg, hogy egy percig sem voltam amiatt depressziós, hogy babánk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!