Anyukák, ti hogy tudtatok megbékélni a testetekkel szülés után?
A melleid szerintem helre fognak állni. ekem a 2. szülésem után lógósodtak meg nagyon, és 2 hónappal ezelőtt még csak fürdéshez és szexhez vettem le a melltartót, még alváshoz is hordtam. Aztán kb 1 hónapja azt vettem észre, hogy visszaállt. Megint kemény, feszes, kerek (na nem annyira, mint serdülőként persze), és azóta úgy tudok ennek örülni. Hason, fenéken fogsz még javítani, amiatt ne izgulj, a csíkok meg valamennyit halványodnak majd az évek során valamennyit, de legalább mindig emlékeztetnek majd arra a csodálatos időszakra, amikor a gyermekedet a testedben hordtad. :)
Ha depressziós vagy emiatt, akkor keress fel pszichológust, de szerintem pároddal is beszélhetnél erről, és ha van benne egy kis jóérzés, akkor temérdek önbizalmat ad majd.
1. Terhesség-30 kiló plusszal zártam. 1 év után csak a cicimen maradtak nyomok.
2. Babámmal 24 kilót híztam- a kilók lementek (kőkemény munkával), az alakom is visszanyertem ismét, de a köldökom körül maradt 1-2 csíkom...
Mindig próbálom a lehetőségemhez képest kihozni magamból a legjobbat. Összessegeben úgy érzem eddig szerencsém volt.
Én már azon viccelődöm,vajon a 3. baba mit hagy maga után? :) Ezek után úgy gondoltam,most a fenekem a soron következő...
Sajnos azert, úgy veszem észre a hasamat sem kíméli...
Amint lehet ismét nekiallok, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Próbálom a jó oldaláról megközelíteni, hisz látni kell, azt is amit megúsztunk... Erre kell alapozni at a magabiztos nőt, akibe beleszeretett a párja, akitől mi nők a megerősítést várjuk, pedig magunkban kell újra ratalálni a nőre.......
Csúnyán szólva, el kell tudni adni magad! Lehet, csak azért nem nyúl a cicidhez, mert érzi rajtad, hogy frusztrál.
Nálunk is ez volt a helyzet az első baba után. Amikor iszogatas után egymásnak estünk, akkor döbbentem rá,hogy a lelkem változása valszeg tobbet ártott,mint a testeme. Ahhoz, hogy alkohol nélkül is oldott legyek, elkezdtem foglalkozni magammal minden nap kicsivel többet és napról napra jobban éreztem magam a bőrömben.
2. Baba után már túl jól csináltam... :) - 15 hónap lesz a két kicsi között :D fel a fejjel!!!
En a szerencsesek koze tartozom,nekem is ugymond tokeletes alakom volt szules elott,ami nem sokat valtozott.A borom visszanyerte feszesseget mindenhol,csak a cicim maradt puha.
A lotyogo feneken es uszogumin nyilvan segit a torna,hacsak nem a borod nyult meg olyan mertekben,hogy nem kepes visszanyerni a rugalmassagat.A nagy hasat rosszabb esetben okozhatja a hasizmok szetvalasa,jobb esetben ott is segit a torna.
Kezdj el edzeni ha eddig nem tetted,es meglatod milyen eredmenyeket sikerul elerni.
Igazat adok a 10-esnek,nyilvan sokkal nehezebn elfogadni egy drasztikus valtozast a testeddel kapcsolatban ha eredetileg jo alalod volt,mintha elotte sem lettel volna megelegedve a testeddel.
Ha ennyire frusztral a dolog,es hosszabb ido elteltevel sem segit a torna,valamint nem tudod es nem is akarod elfogadni a valtozast en a helyedben plasztikai sebeszhez fordulnek (ha nem terveztek mar masik babat).Vannak kimondottan szules utani helyreallito "csomagok",akar reszletfizetesssel is.A masodik baba utan en mindenkeppen szeretnem megmuttetni pl a cicimet.
A gyerekvallasra valo erettseget egyaltalan nem tartom egyenlonek az onmagaddal szemben tamasztott elvarasokrol valo lemondassal.
Persze lehet,hogy nem is olyan rossz a helyzet mint amilyennek latod.Beszelgess errol a paroddal,biztos segit majd helyreallitani az onbizalmadat.Ha megis ugy latja a dolgokat mint te,akkor pedig remelhetoleg tamogatni fog a valtoztatasban.Nyugodtan szobahozhatod a plasztikai sebeszt is masodlagos megoldaskent olyan teruletekre,ahol a torna esetleg nem segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!