Anyukák, ti is leépültetek szellemileg?
Nekem már 2 éves múlt a gyerekem. Eleinte azt hittem, majd elmúlik..mondjuk ha abbahagyom a szoptatást. Sajnos nem így lett..
Röviden a lényeg: a memóriám hihetetlenül rossz, kétségbe is vagyok esve, hogy mi lesz így velem. Korábban a tanulás is jól ment, memorozáltam egy külföldi szót és emlékeztem rá. Most már a szótárba bepötyögésig sem jutok el anélkül, hogy meg ne nézzem mégegyszer, mi volt az.
Volt, hogy a gyerekre elfelejtettem pelust adni.
Félek, hogy mi lesz, ha visszamegyek dolgozni. Eddig word-ben, excel-ben dologztam sokat, most semmihez nem értek.
Lesz ez valaha jobb egyáltalán?Már nem reménykedek..
Én nem épültem le és ilyet még nem is hallottam.
Vagy teljesen kimerültél, vagy más bajod lehet. Orvosnak kellene ezt elmondanod, mert lehet valami komoly bajod van.
Orvosilag rendben vagyok.
Ha ejjel sir, mert rosszat almodik, felriadok, es meg is ijedet altalaban, begorcsol a gyomrom.
4-es, neked mennyi idos a gyerkocod? (pl. neked akartam cimezni az egesz post-ot, de elfelejtettem mit irtal, igy vissza kellett lepnem..kiraly. :) )
Épp ezen gondolkodtam. Angolt tanulok, sosem volt gondom, marha jól fogott az agyam. Most meg... Tanárnál csomószor határozotan beugrik, hogy ezt a szót délelőtt tanultam, de hogy mit jelent.... Pedig azt is megmopndom, hogy a füzetemben hol van.
Egyik nap anyunak mondtam, hogy elfelejtettem valamit venni a boltban. Kérdezte, hogy mit? Mondom, nem tudom, azt is elfelejtettem.
Ja, és lassan 3 éves vagyok itthon, egy két és félévessel, és 10 hónapos ikrekkel.
Én 1, 5 éves ikrekkel vagyok otthon. Imádom őket, jó gyerekek, de én is érzem ezt a leépülést. Több mint 2 éve itthon vagyok, és bizony szükség volna (férjemen kívül is!) felnőtt társaságra.
Én a hűtőbe tettem be a mosogatószivacsot :-) a kávémat meg rendszeresen a mikróba felejtem, pedig csak fél percre teszem be, de mindig történik valami. Aztán legközelebb már csak akkor veszem észre mikor valamelyik gyerkőcnek melegítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!