Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » H1N1. Terhes nőkre nem is...

H1N1. Terhes nőkre nem is veszélyes?!

Figyelt kérdés

Találtam egy érdekes cikket! Érdemes elolvasni!

[link]

2009. nov. 13. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Tényleg nem veszélyes, mikor már 100-nál is több kismama meghalt a vírus okozta szövődményekben és nálunk is íntenzível kezelik mélyaltatásban a kismamát a 2oldali tüdőgyulladás miatt! És annakidején mikor spanyolnáthának hívták emberek milliói haltak meg miatta! De abszolút nem veszélyes!!!Ennél jobb hír már csak az volt amikor kitalálta az okos professzor,(aki amúgy a szcientológiai egyház elkötelezett híve) hogy mikrochip van az oltóanyagokban!!!

Ahogy a dal is mondja!: -Aki eztet elhiszi szamarabb a lónál, aki eztet elhiszi szamarabb a lónál! -

2009. nov. 13. 19:43
 2/4 anonim ***** válasza:

A láz , főleg amagas láz veszélyes a 2-3-4 hónspban, fejlődési rendellenességet okoz.

(a 1. hónapban ugye még nincs terhesség csak a hónap közepétől, uténa meg őssejtek vannak)

Valamelyik reggel volt a Czeizel az M1 reggeli műsorában és erről beszélt, hogy akismamák oltassák be magukat.

2009. nov. 14. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:

"mikrochip van az oltóanyagokban"

Ezt én is olvastam, nagyon komoly, hogy ilyeneket találnak ki :-))

előző

2009. nov. 14. 08:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Valószínűleg a kórházban fekvő mo-i kismama nem vett tudomást időben a betegségéről. Ha jól emlékszem van már 2 gyereke. Szóval van mivel foglalkoznia. Nem érdekes, hogy napok óta nem hallani róla???

Csak arra volt ez is jó, hogy a kismamára a frászt hozzák és minél többen beoltassák magukat a TERHES NŐK...

2009. nov. 14. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!