Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most komolyan. Ez olyan nehéz?

Most komolyan. Ez olyan nehéz?

Figyelt kérdés

Itt egy csomó olyan kérdést olvasok, amire fél pillanat alatt meglenne a NORMÁLIS ÉS PONTOS, VALÓS válasz, ha a kérdező beírná a Google-ba.

Pl: Mit jelent ez meg az az UH eredményen? Ehet-e a gyerek csirkepörköltet 3 hónaposan, mit jelent a kék folyás terhesség alatt...stb-stb. Itt van sok-sok segítő szándékú nőci, azt elismerem. De gyakran több féle vélemény születik. Ha pedig beírja a keresőbe, akkor máris más a helyzet, ha a DrX oldalán az adott dolgot megtalálja.

Nekem ha terhesen volt valami kérdésem, akkor a dokit vagy a Google-t használtam.

Az OK, ha itt olyat kérdeznek, h mekkora volt a babád, miket evett, te ezt meg azt hogy csináltad, mi a véleményed az adott dologról. De az elején említetteket nemáááár egy ilyen oldalon!!!!!...

2013. okt. 27. 12:27
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Tudod, van aki csupán "sorstársakat" keres, vagy egyszerűen csak "beszélgetne" a témáról. Nem értem miért baj ez! Amúgy a google is dob ki néha jó nagy b.aromságot, tehát az se tuti sokszor, ami oda van írva.
2013. okt. 27. 12:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Az egy másik dolog, ha valaki sorstársat keres, hasonló problémával.Azt megértem teljes mértékben.

De ha megkérdezi, hogy az UH-n mit jelent az, hogy BPD, az fél perc mire kikeresi neten, itt meg mire kiírja, megvárja a választ, az lehet 1 óra is. Ilyenre gondoltam pl! Nem egyszerűbb és gyorsabb? És ez nem tapasztalat csere, nem sorstárs keresés.

2013. okt. 27. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Én azt nem értem ha annyira fontos h csak olyan kérdések kerüljenek ki amikre érdemes válaszolni és pontosat is lehet akkor ennek mi értelme? Ha meg irritál vagy neked értelmetlen a kérdés minek válaszolsz? Most nem azt mondom h a 100. lehetek-e terhes kérdésnek sok értelme van de úgyis megkérdezik nem utána néznek. Én ilyenen biztos nem háborognék főleg nem írnék ki miatta kérdést.
2013. okt. 27. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
61%

Én egyetértek veled, kedves kérdező. Sokszor tenyleg olyan krdéseket tesznek fel, amire a választ simán megtalálnák a neten.

Sokszor a kérdező nem is reagál többet, csak a válaszolók ugranak össze utána, tehat nem hiszem, hogy a legtöbben beszélgetni akarnának.

2013. okt. 27. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Ha nem tetszik a kérdés, akkor csak simán lépj túl rajta. Mit kell ezen hisztizni? Miért kell erről még egy értelmetlen kérdést feltenni? :)
2013. okt. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!