Most komolyan. Ez olyan nehéz?
Itt egy csomó olyan kérdést olvasok, amire fél pillanat alatt meglenne a NORMÁLIS ÉS PONTOS, VALÓS válasz, ha a kérdező beírná a Google-ba.
Pl: Mit jelent ez meg az az UH eredményen? Ehet-e a gyerek csirkepörköltet 3 hónaposan, mit jelent a kék folyás terhesség alatt...stb-stb. Itt van sok-sok segítő szándékú nőci, azt elismerem. De gyakran több féle vélemény születik. Ha pedig beírja a keresőbe, akkor máris más a helyzet, ha a DrX oldalán az adott dolgot megtalálja.
Nekem ha terhesen volt valami kérdésem, akkor a dokit vagy a Google-t használtam.
Az OK, ha itt olyat kérdeznek, h mekkora volt a babád, miket evett, te ezt meg azt hogy csináltad, mi a véleményed az adott dologról. De az elején említetteket nemáááár egy ilyen oldalon!!!!!...
Az egy másik dolog, ha valaki sorstársat keres, hasonló problémával.Azt megértem teljes mértékben.
De ha megkérdezi, hogy az UH-n mit jelent az, hogy BPD, az fél perc mire kikeresi neten, itt meg mire kiírja, megvárja a választ, az lehet 1 óra is. Ilyenre gondoltam pl! Nem egyszerűbb és gyorsabb? És ez nem tapasztalat csere, nem sorstárs keresés.
Én egyetértek veled, kedves kérdező. Sokszor tenyleg olyan krdéseket tesznek fel, amire a választ simán megtalálnák a neten.
Sokszor a kérdező nem is reagál többet, csak a válaszolók ugranak össze utána, tehat nem hiszem, hogy a legtöbben beszélgetni akarnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!