ELTE biosz szakosok! Valóban olyan nehéz a szak, mint mondják? Ha valaki komolyan veszi a tanulást, akkor el lehet végezni?
több ismerősöm is van, akik ott kezdték az egyetemi éveiket, de ott kellett hagyniuk ( olyanok is akik most orvosin vannak, és csak 4-eseik, 5-öseik vannak)... Az az igazság, hogy ott szinte mindegy mennyit tanulsz, és milyen jó vagy, menj inkább valami vidéki biosz szakra, tudom ajánlani a PTE-t vagy a NYME-t Szombathelyen, sokkal színvonalasabb az oktatás, és ha tanulsz annak meg van az eredménye. Mivel kevesebb diákot vesznek fel a tanárok is többet foglalkoznak a diákjaikkal, és emberszámba veszik őket.
Te döntesz, de nem nagy az esélye, hogy 200 emberből pont benne leszel abba a 10-be, aki el is végzi.
Szia,végül hová mentél?
Én is bioszra akarok menni,de még nem tudom melyik egyetemre.
Debrecen biológia szak.
Az ELTE aulájába alighogy beléptem, máris valami hihetetlen rossz érzés fogott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!