Ti hogy oldjátok meg a szeretkezést a gyermeketek mellett?
Figyelt kérdés
Pontosabban az a problémám hogy a párom azt mondja ha a gyereknek az esze megjön akkor csak akkor fogunk szexelni ha nincs itthon.Most jónak mondható a szexuális életünk hetente többször is együtt vagyunk.Félek hogy ez nem marad így ha ő ezt a kijelentést komolyan gondolja.És komolyan gondolja!!
A gyerek szeme láttára szexeltetek? Hogy volt hozzá gusztusotok? :/
2013. okt. 26. 23:26
12/23 anonim válasza:
Jesszusom 8-as ez nagyon gáz. És még büszke is vagy rá, hogy a gyereked végignézte... Szegény gyerek.
A kérdésre válaszolva ajtó nélkül tényleg elég nehézkes megoldani. Szerintem vedd rá a férjedet, hogy legyen ajtó, azért ahol többen is laknak, ott a családtagoknak kell a saját tér. A gyereknek is kelleni fog, nem csak nektek.
2013. okt. 27. 02:49
13/23 anonim válasza:
Fel kell szerelni az ajtót, nincs más megoldás. 8-as, ez undorító. És még büszke is vagy rá. Gratulálok.
2013. okt. 27. 06:05
14/23 anonim válasza:
Szerintem ti vagytok prűdek.
Egy 11 hónapos még nem tudja mit lát.
Sőt, hogy tovább sokkoljam a kedves maradi válaszolókat: orálisan fejeztem be férjemnek a szexet és igen, a gyerek mellett :))
2013. okt. 27. 07:45
15/23 anonim válasza:
Hát inkább vagyok prűd, de ez undorító.
2013. okt. 27. 08:34
16/23 anonim válasza:
Tévedsz egy 11 hónapos tudja mit lát! Te pedig gusztustalan vagy.
2013. okt. 27. 08:43
17/23 anonim válasza:
ez kamu, tuti. ekkora barom anyuka a világon nincs
2013. okt. 27. 16:33
18/23 anonim válasza:
Egy 2 hónapos mellett még talán, de egy majd egy éves mellett?! Ez nekem ez akkor is gusztustalan, pedig nem vagyok prűd. Mi átmegyünk egy másik szobába ajtó becsuk kulccsal, minthogy a gyerekem szeme láttára szexeljünk! Szerintem is kamu, bár biztosa akad olyan anyuka aki megteszi én el tudom képzelni...pl. ahol egy szobában laknak 6-an....
De én nem lennék rá büszke, mert undorító és gusztustalan!
2013. okt. 27. 16:56
19/23 anonim válasza:
Igen, gusztustalan. Többen is írtuk, és érdekes módon mégis mindenki le van szavazva aki azt írta. Ezek szerint sok embernek természetes ha a gyerek mellett szexelni, sőt nem csak maga az aktus, hanem az orális szex is belefér úgy hogy látja a gyerek. Hát, fúj!
2013. okt. 27. 17:00
20/23 anonim válasza:
Basszus, nagyon undorító vagy. Ez nálad valami perverzió, hogy élvezed, hogy a gyerek néz, na meg azt, hogy ezzel sokkolhatsz másokat? Erre izgultok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!