Tényleg ennyien lesznek védekezés mellett terhesek?
Nem kötekedni szeretnék, csak furcsállom, hogy majdnem mindenki (leszámítva a tervezett babákat) védekezés mellett esik teherbe. Ezzel szemben azért az óvszer, gyógyszer stb. megbízhatósága elég magas.
Magyarország egy "különc" hely vagy csak félnek bevallani az emberek, hogy nem megfelelően védekeznek?
Nem hiszem.
De az szerintem lehet, hogy valaki tényleg azt gondolja hogy ők rendesen védekeztek, de mégsem. Nem olvasta el rendesen a tabi használati utasítását, nem ellenőrizték rendesen az óvszert.
Meg sokan mondják a megszakításos közösülésre is, hogy védekezés.
Egy barátnőm hőmérőzött és a naptár-módszert használta, mai napig nem érti hogy eshetett teherbe.
Perszeb óvszer mellett, tudod hogy estek teherbe úgy, hogy az ágy mellett volt az óvszer.
Divat lett ezt mondani.
Szerintem is ahogy előttem is írták, nem megfelelően védekeznek.
Gyógyszer mellett ha valaki tényleg pontosan szedi és vigyáz az egyéb gyógyszerekkel szinte lehetetlen teherbe esni. Eddig akikről tudok az ismerettségi körömben, végülis "csak " 1 szemet felejtett el, "csak" néha hagyott ki szemeket, tehát nem megfelelően alkalmazta...
Én nem csak itt tapasztalom ezt, hanem a környezetemben is, mindenki védekezés mellett, véletlenül lett terhes. Amikor már a sokadik ilyen eset után annyira kiváncsi voltam, hogy elkezdtem kérdezősködni, mindegyik esetben kiderült az ok. Ilyenek például:
- "ja hát 1-2 szem tablettát elfelejtettem bevenni, de nem gondoltam, hogy ez gond"
- "időnként elfelejtettük felvenni a gumit, de nemrég volt meg, nem gondoltam, hogy akkor terhes lehetek"
- "csak ritkán csináltuk"
- "azt mondta, hogy időben kiszáll, de nem mindig sikerült"
Az a gyanúm, hogy itt is hasonló lehet a helyzet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!